Sport

Mihai Rotaru jubilează după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: “Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti!”. Ce zice de lupta la titlu cu FCSB

Mihai Rotaru a fost în al nouălea cer după Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Patronul oltenilor a declarat că va vorbi de titlu doar când va fi la două puncte de FCSB.
31.03.2024 | 01:25
Mihai Rotaru jubileaza dupa Universitatea Craiova  Rapid 21 Spiritul oltenesc a invins nebunia din Giulesti Ce zice de lupta la titlu cu FCSB
Mihai Rotaru jubilează după Universitatea Craiova - Rapid 2-1: "Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti!". Ce zice de lupta la titlu cu FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a întors Rapidul de la 0-1 la 2-1 în 10 oameni, după eliminarea lui Lyes Houri. Ştefan Baiaram şi Alex Mitriţă au adus succesul oltenilor, care vin la 4 puncte de liderul FCSB.

Mihai Rotaru jubilează după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: “Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti!”

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a fost în al nouălea cer după acest succes şi a spus la FANATIK SUPERLIGA că Mitriţă este spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Finanţatorul a declarat că deocamdată nu se gândeşte la titlu:

ADVERTISEMENT

“Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti. Trebuia să fie 3-1. Nu este o victorie simplă, este o victorie mare. Nu este momentul să fac comparaţii, în seara asta trebuie să ne bucurăm. Mitriţă nu este doar un geniu în teren. 

El este spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Nu vorbim aici de Oblemenco, de Balaci. Este simbolul de azi. Au fost nişte probleme, dar au fost acum trei ani. Dumneavoastră v-aţi schimbat în trei ani?

ADVERTISEMENT

“Când o să fim la două puncte de FCSB, vorbim de titlu”

Alexandru Mitriţă s-a schimbat. Şi cel mai important este atitudinea pe care o arată. Ca să nu existe discuţii. Facem mâine analiza etapei, în seara asta să fie victorie, să fie spectacol.

Vorbim de Mitriţă de acum trei ani şi cel de astăzi. Încă o dată, este simbolul Olteniei actuale. Ei vor să se bucure de echipa naţională. Lăsaţi-ne să ne bucurăm de asta. Suntem cinci milioane de olteni.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim de titlu, vorbim de meciul ăsta. Când o să fim la două puncte de FCSB, vorbim de titlu. Toată lumea a fost extraordinară. Asta este Oltenia fotbalistică”, a spus Rotaru la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1

Craiova, meci direct cu rivalii de la FCSB

Universitatea Craiova este acum principala urmăritoare a FCSB-ului în lupta pentru campionat. Oltenii sunt la patru puncte de roş-albaştrii înaintea meciului direct de săptămâna viitoare. FCSB mai are de jucat până atunci cu Farul.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă nu a fost convocat de Edi Iordănescu în campania de calificare pentru Euro 2024. Atacantul are şanse mari să fie în lotul de Euro, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai SuperLigii.

ADVERTISEMENT
Tags: