Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 4 septembrie, ora 10:30. Show incendiar cu Cristi Coste și invitații săi

Andrei Vochin, Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de luni, 4 septembrie.
03.09.2023 | 20:35
Fanatik SuperLiga luni 4 septembrie ora 1030 Show incendiar cu Cristi Coste si invitatii sai
Andrei Vochin, Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de luni, 4 septembrie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e luni, asta înseamnă că este timpul pentru o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA! De la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. Va fi un show incendiar cu invitați de top, super-exclusivități și analize ”la sânge” a tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Sunteți gata de acțiune?

FANATIK SUPERLIGA, luni, 4 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste îi va avea invitaţi pe Andrei Vochin, Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin

Ediția de luni, 4 septembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va continua discuțiile începute duminică pe tema derby-urilor FCSB – Universitatea Craiova și Rapid – Dinamo. Vă vom dezvălui și alte informații în exclusivitate de ultimă oră, așa cum s-a întâmplat la ultima ediție, atunci când ați aflat cum a trăit nea Darie meciul din Ghencea sau ce jucător urmează să trimită Gigi Becali sub formă de împrumut la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

În plus, tot la FANATIK SUPERLIGA vi s-au dezvăluit în exclusivitate că Universitatea Craiova a fost foarte aproape de a-l transfera pe Bogdan Racovițan, iar starurile din Bănie, Andrei Ivan și Alex Mitriță, au fost puse la zid după evoluția din partida cu FCSB.

În studiourile emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor veni invitați unul și unul, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar focusul se va pune pe victoriile categorice obținute de FCSB și Rapid, precum și pe jocul Farul din deplasare cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste, Andrei Vochin, Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin vor analiza schimbările de priorități pentru campioana Farul și pentru Sepsi, după ce acestea au părăsit cupele europene.

Nici următoarele două meciuri pe care naționala României le va juca în această lună în preliminariile Euro 2024 nu vor scăpa de sub ”lupa” super-analiștilor FANATIK. Invitații vor analiza selecția făcută de Edi Iordănescu și vor diseca șansele ”tricolorilor” de a ajunge la turneul final.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, live în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT