Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 19 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu Eugen Voicu, patronul lui Dinamo, și alți invitați de top

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă emisiune, marți, 19 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo. Invitați: Gardoș, Niță, Răchită
18.03.2024 | 20:24
Fanatik SuperLiga marti 19 martie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala cu Eugen Voicu patronul lui Dinamo si alti invitati de top
FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marți, 19 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Eugen Voicu, Florin Gardoș, Robert Niță și Vivi Răchită. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție incendiară, marți, 19 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită la un spectacol garantat, cu analize pertinente, comentarii precise și reacții pe măsură după partidele din prima rundă a play-off-ului. Emisiunea de top poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 19 martie, ora 10:30! Horia Ivanovici, show garantat cu Eugen Voicu și alți invitați

FANATIK SUPERLIGA vă ține la curent cu cele mai tari informații și reacții după meciurile incendiare din SuperLiga în cadrul ediției de marți, 19 martie, ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, acționarul principal al lui Dinamo alături de Andrei Nicolescu, a decis să iasă în față după înfrângerea usturătoare de la Sibiu și va vorbi despre ceea ce va urma să se întâmple în Ștefan cel Mare. Urmează o ediție incendiară și cu multe informații extrem de interesante.

Prima rundă a play-off-ului a programat meciuri extrem de interesante, în urma cărora FCSB și Universitatea Craiova au profitat și și-au consolidat poziția. Însă, se vor trage concluzii și după meciul anului dintre UTA și Voluntari și duelul dintre Petrolul și FC U Craiova 1948, lupta pentru evitarea retrogradării fiind la fel de încinsă ca în vârful clasamentului.

ADVERTISEMENT

Meciurile amicale ale naționalei României cu Irlanda de Nord și Columbia vor fi de asemenea unul dintre subiectele principale de discuție, precum și selecția făcută de Edi Iordănescu.

Eugen Voicu, Florin Gardoș, Robert Niță și Vivi Răchită, invitații de top de la FANATIK SUPERLIGA vor spune lucrurilor pe nume. Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor oferi reacții extrem de interesante.

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și ale invitaților Adi Ilie, Mihai Stoichiță, Florin Gardoș, Robert Niță și Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 19 martie, ora 10:30! Cea mai tare emisiune din sport

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct și în exclusivitate, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească va putea fi urmărită în premieră în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Sponsorul principal al emisiunii FANATIK SUPERLIGA este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

Fiecare emisiune de FANATIK SUPERLIGA promite spectacol cu exclusivități marca FANATIK. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

ADVERTISEMENT