Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 20 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol după U Cluj – FCSB. Adrian Mutu este invitat special

Fanatik SuperLiga revine în forță marți, 20 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Andrei Vochin, Adrian Ilie și Robert Niță. Adrian Mutu este invitat special.
19.02.2024 | 16:20
Fanatik SuperLiga marti 20 februarie ora 1030 Cristi Coste spectacol dupa U Cluj  FCSB Adrian Mutu este invitat special
Fanatik SuperLiga, marți, 20 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol după U Cluj - FCSB. Adrian Mutu este invitat special. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Spectacolul marca FANATIK SUPERLIGA continuă marți, 20 februarie, ora 10:30, cu o nouă ediție memorabilă după U Cluj – FCSB. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Reacții, comentarii și analize după finalul etapei cu numărul 26 din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, marți, 20 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol după U Cluj – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top marți, 20 februarie, de la ora 10:30. Cristi Coste vă așteaptă „Să facem show” cu super exclusivități marca FANATIK și cu invitați de calibru. Capul de afiș al emisiunii va fi derby-ul U Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT

Etapa cu numărul 26 din SuperLiga își dă ultima bătălie luni seară pe Cluj Arena. Măcinată de probleme de lot, echipa lui Gigi Becali are nevoie de cele 3 puncte cu U Cluj pentru a-și consolida poziția în fotoliul de lider.

De asemenea, vor fi analizate și dezbătute în amănunt toate meciurile etapei cu numărul 26 din SuperLiga. Rapid și CFR Cluj au câștigat la pas, în timp ce Universitatea Craiova a smuls in extremis un punct pe terenul lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Dinamo traversează o formă excelentă, în timp ce Sepsi și Farul se duelează la Sf. Gheorghe pentru ultimele locuri din play-off. Cristi Coste îi are alături pe invitații deja consacrați Andrei Vochin, Adrian Ilie „Cobra” și Robert Niță.

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, marți, 20 februarie, ora 10:30. Adrian Mutu, invitatul special al lui Cristi Coste

Ediția de marți a emisiunii FANATIK SUPERLIGA vine cu o surpriză de proporții. Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, vorbește în direct despre lupta la titlu și despre cursa de urmărire a liderului FCSB. Ardelenii au moralul ridicat după victoria cu FC U Craiova, scor 3-1 în Bănie.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT