Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 27 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de etapa intermediară

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție marți, 27 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Sorin Cârțu și Alin Buzărin.
26.02.2024 | 18:10
Fanatik SuperLiga marti 27 februarie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top inainte de etapa intermediara
Fanatik SuperLiga, marți, 27 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de etapa intermediară. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Spectacolul FANATIK SUPERLIGA continuă marți, 27 februarie, ora 10:30. Emisiunea se vede LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO. Cristi Coste promite un spectacol garantat cu analiza etapei a 27-a din SuperLiga, dar și cu prefața rundei intermediare cu numărul 28, care va avea loc la mijlocul acestei săptămâni.

Fanatik SuperLiga, marți, 27 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de etapa intermediară

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea dedicată iubitorilor de fotbal din România, revine în forță cu o nouă ediție de top marți, 27 februarie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Se joacă la foc automat în această perioadă. Etapa cu numărul 27 din SuperLiga, care a fost de-a dreptul spectaculoasă, pune în scenă ultimul episod luni seară în Universitatea Craiova – FC Voluntari. În următoarele zile, marți, miercuri și joi, vor avea loc meciurile etapei intermediare, cea cu numărul 28 din SuperLiga.

Lupta pentru obiective a devenit extrem de interesantă, iar echipele pun pe masă ultimele arme înainte de finalul sezonului regulat. Reacții, comentarii și analize de top ale lui Cristi Coste și invitaților de gală Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Sorin Cârțu și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile etapei din SuperLiga. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

FCSB s-a distanțat din nou în fruntea clasamentului după victoria cu FC Botoșani (3-2) și înfrângerea Rapidului cu Poli Iași (1-3) care s-a soldat cu scandalul provocat de Andrei Borza și Alexandru Albu. Cei doi jucători au mers în club la câteva ore după dezastrul din Copou.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 27 februarie, ora 10:30

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT