Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 6 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – Farul

FANATIK SUPERLIGA revine, marți, 6 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adi Ilie, Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Florentin Petre.
05.02.2024 | 18:44
Fanatik SuperLiga marti 6 februarie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCSB  Farul
FANATIK SUPERLIGA revine, marți, 6 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adi Ilie, Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Florentin Petre. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, marți, 6 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă dă întâlnire LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO cu toate reacțiile după FCSB – Farul, meciul care închide etapa a 24-a din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 6 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici are invitați de marcă după FCSB – Farul

Horia Ivanovici promite să țină ștacheta ridicată și vă invită să-i fiți alături la o nouă emisiune de colecție. Marți, 6 februarie, de la ora 10:30, va avea loc încă o ediție a FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportive din media românească.

ADVERTISEMENT

Punctul de interes al emisiunii va fi meciul în care FCSB primește vizita campioanei en-titre Farul, chiar în ziua în care Gică Hagi împlinește 59 de ani. ”Roș-albaștrii” au oportunitatea de a se duce din nou la 11 puncte în clasament față de CFR Cluj și Rapid.

Horia Ivanovici și invitații săi vă invită să discutăm despre tot ce mișcă în fotbalul românesc, dar mai ales despre ce s-a întâmplat în jocul de pe Arena Națională. Toate reacțiile și comentariile după această rundă vor fi în prim-plan la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și ale invitaților săi: Adi Ilie, Mihai Stoichiță, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Florentin Petre.

Totodată, prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care să pună lupa pe meciurile din prima etapă a lunii februarie. Vor fi dezbateri încinse, așa cum v-am obișnuit la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 6 februarie, ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT