Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 10 mai! Ioana Cosma ”atacă” etapa din weekend împreună cu invitații Florin Gardoș, Amir Kiarash, Gabriel Manu și Bogdan Apostu. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, miercuri, 10 mai: Ioana Cosma, Florin Gardoș, Amir Kiarash, Gabriel Manu și Bogdan Apostu deschid seria discuțiilor despre etapa a 8-a.
09.05.2023 | 22:40
Fanatik SuperLiga miercuri 10 mai Ioana Cosma ataca etapa din weekend impreuna cu invitatii Florin Gardos Amir Kiarash Gabriel Manu si Bogdan Apostu Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, miercuri, 10 mai! Ioana Cosma ”atacă” etapa din weekend împreună cu invitații Florin Gardoș, Amir Kiarash, Gabriel Manu și Bogdan Apostu
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță și miercuri, 10 mai, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu o prefață la derby-urile Universitatea Craiova – Farul și FCSB – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului.

FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 10 mai, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Florin Gardoș, Amir Kiarash, Gabriel Manu și Bogdan Apostu prefațează partidele de campionat din weekend

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș într-o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va fi avancronica meciurilor din etapa a 8-a a play-off-ului. Liderul Farul Constanța are o partidă teribil de grea pe terenul Universității Craiova, în timp ce FCSB primește pe Arena Națională vizita celor de la CFR Cluj. Ambele jocuri au o însemnătate uriașă pentru lupta la titlu, acolo unde se mai bat doar ”marinarii” și ”roș-albaștrii”.

Subiectele ”fierbinți” vor atinge și jocuri din etapa a 8-a play-out-ului, acolo unde lupta pentru evitarea retrogradării este una pasionantă. Vor mai fi discuții și pe tema faptului că proiectul lui Vasile Dîncu de modificare a Legii Sportului a primit aviz negativ în comisia de la Parlament, astfel că CSA Steaua nu va avea drept de promovare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Toate acestea vor fi ingredientul surpriză a unei noi ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGAIoana Cosma alături de invitații Florin Gardoș, Amir Kiarash, Gabriel Manu și Bogdan Apostu vor ”toca” mărunt tot ce urmează să se întâmple în weekend.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații!

Așadar, în fiecare săptămână de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – unde puteți savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT