Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 9 martie, ora 19:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după Rapid – FCSB

Fanatik SuperLiga, ediție inaugurală pe TV, sâmbătă, 9 martie, ora 19:00 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după Rapid - FCSB.
09.03.2024 | 00:03
Fanatik SuperLiga sambata 9 martie ora 1900 la Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa Rapid  FCSB
Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 9 martie, ora 19:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după Rapid - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede din acest weekend și la TV, pe Prima Sport 1! Horia Ivanovici revine pe micile ecrane după o pauză de 10 ani! Ediția inaugurală FANATIK SUPERLIGA pe TV are loc sâmbătă, 9 martie, ora 19:00, cu reacții, comentarii și analize înainte și după „șocul” Rapid – FCSB.

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 9 martie, ora 19:00 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după Rapid – FCSB

Mutarea anului în peisajul media de sport din România! FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită începând din acest weekend pe Prima Sport 1. Ediția inaugurală are loc sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 19:00, înaintea derby-ului Rapid – FCSB de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Emisiunea care îl va avea la pupitru pe Horia Ivanovici va continua după meci până la miezul nopții, cu reacții, analize și comentarii după cel mai tensionat meci al rundei din SuperLiga. Rapid are nevoie de victorie pentru a continua în play-off cursa de urmărire a liderului FCSB.

Horia Ivanovici are invitați de top la revenirea în televiziune după o pauză de 10 ani! În platou vor fi prezenți Adrian Ilie, zis „Cobra”, Andrei Vochin și Robert Niță. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după Rapid – FCSB. Prima ediție a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: „Să facem show”.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, dar și pe platforma www.primaplay.ro. Analize, reacții și comentarii de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 9 martie, ora 19:00: „Să facem show”

Revenirea lui Horia Ivanovici în televiziune a coincis cu cel mai așteptat meci al sezonului. Rapid stă față în față cu FCSB, iar o victorie a giuleștenilor în atmosfera senzațională de pe Arena Națională va reaprinde lupta pentru câștigarea titlului.

”De-abia aștept! Marele câștig va fi al privitorilor, al microbiștilor, care vor avea o nouă emisiune efervescentă de week-end la TV. În emisiune se va dezbate cu pasiune, dar și fără menajamente, fenomenul pe care noi, românii, îl iubim atât de mult: fotbalul. Dar gata cu vorbăria, SĂ FACEM SHOW!”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

Nume importante din fotbalul românesc, informații exclusive, declarații tari, analize tehnico-tactice, polemici privind arbitrajul și vocile suporterilor sunt doar câteva dintre ingredientele de bază ale emisiunii lui Horia Ivanovici de la Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, ora 19:00.

ADVERTISEMENT