Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 1 septembrie, ora 10:30. Show incendiar cu Cristi Coste și super invitații săi

Alin Buzărin, Dănuț Lupu și Bănel Nicoliță sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de vineri, 1 septembrie, iar SUPER-GIGI va da noi pronosticuri.
31.08.2023 | 21:38
Fanatik SuperLiga vineri 1 septembrie ora 1030 Show incendiar cu Cristi Coste si super invitatii sai
Cristi Coste îi va avea invitaţi pe Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Dănuț Lupu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, asta înseamnă că este timpul pentru o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA! De la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. Va fi un show incendiar cu invitați de top, super-exclusivități și analize „la sânge” a tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Sunteți gata de acțiune?

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 1 septembrie, ora 10:30. Cristi Coste îi va avea invitaţi pe Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Dănuț Lupu

La FANATIK SUPERLIGA, am început săptămâna în forță încă de luni, când v-am dezvăluit informații în exclusivitate de ultimă oră. De la noi ați aflat în exclusivitate că Dan Alexa a fost alesul lui Valeriu Iftime pentru a prelua postul de antrenor la FC Botoșani, dar și ce atacant de top își aduce Petrolul din Portugalia pentru a-l înlocui pe Irobiso.

ADVERTISEMENT

În plus, tot la FANATIK SUPERLIGA vi s-au dezvăluit în exclusivitate detalii din culise de la negocierile dintre Marius Șumudică și FC U Craiova, spuse chiar de către Adrian Mititelu Jr, dar și ce se întâmplă cu clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman la FCSB.

În studiourile emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor veni invitați unul și unul, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar focusul se va pune pe eliminarea tuturor echipelor românești din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste, Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Dănuț Lupu vor analiza unde a greșit „Regele” Hagi în duelul de la Helsinki, pierdut de Farul cu HJK, scor 2-0, dar și ce s-a întâmplat în meciul lui Sepsi cu Bodo Glimt, în care covăsnenii au sperat până la final într-o calificare.

Totuși, nici derby-urile Rapid-Dinamo și FCSB-Universitatea Craiova nu vor scăpa de sub „lupa” super-analiștilor FANATIK. În plus, în emisiune își va face prezența și SUPER-GIGI, care va oferi noi pronosticuri pentru următoarea rundă din SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, live în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

 

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.