Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 15 martie, ora 10:30. Cristi Coste, show cu invitați de top înainte de startul play-off-ului

Fanatik SuperLiga continuă spectacolul, vineri, 15 martie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Florin Gardoș, Robert Niță, Florentin Petre și Super Gigi.
14.03.2024 | 20:28
Fanatik SuperLiga vineri 15 martie ora 1030 Cristi Coste show cu invitati de top inainte de startul playoffului
Fanatik SuperLiga vineri 15 martie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 15 martie, ora 10:30. Cristi Coste vă așteaptă „Să facem show” cu cele mai tari reacții, analize și comentarii după primele meciuri din play-off și play-out și scandalul uriaș de la Rapid. Emisiunea va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. În weekend, emisiunea se vede la TV pe Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, ora 19:00.

Fanatik SuperLiga, vineri, 15 martie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid – Farul

Scandal-monstru la Rapid după ce poliția a reținut mai mulți ultrași giuleșteni, în frunte cu liderul galeriei, Liviu Ungurean, însuși președintele Daniel Niculae fiind chemat la audieri. La FANATIK SUPERLIGA veți afla informații de ultimă oră despre subiectul momentului în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Se vor analiza bineînțeles și partidele Rapid – Farul și U Cluj – Botoșani, primele din acest play-off, respectiv play-out, precum și celelalte dueluri interesante dintre CFR Cluj – U Craiova sau Hermannstadt – Dinamo, în timp ce FCSB va întâlni Sepsi.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, va pune pe masă cele mai proaspete informațiile înainte de finalul nebun de sezon care se anunță.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste îi are alături pe invitații de top Florin Gardoș, Robert Niță, Florentin Petre și nu în ultimul rând Super Gigi, care vă va da cele mai tari ponturi înainte de weekend. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, vineri, 15 martie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

De asemenea, FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare sâmbătă și duminică, ora 19:00, la TV pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT