Sport

Update / Reacția CS Rapid despre camera secretă de la stadionul Giulești unde se depozitau torțele. Bogdan Vasiliu: “Vinovații să răspundă!”. Exclusiv

Președintele FC Rapid, Daniel Niculae, este anchetat într-un dosar care are legătură cu introducerea materialelor pirotehnice pe stadion. Jandarmii au descoperit ascunzătoarea
14.03.2024 | 15:41
Update  Reactia CS Rapid despre camera secreta de la stadionul Giulesti unde se depozitau tortele Bogdan Vasiliu Vinovatii sa raspunda Exclusiv
Președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, spune că gruparea pe care o conduce nu are legătură cu problemele celor de la FC Rapid FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
14-03-2024
13:40

Bogdan Vasiliu: ”Ascunzătoarea pare a fi într-o toaletă”

Forțele de ordine au descoperit la stadionul Giulești un spațiu secret în care ultrașii din galeria Rapidului ascundeau materialele pirotehnice pentru a le distribui apoi în peluză. 

Președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, care răspunde printre altele și de stadionul Giulești, a declarat pentru FANATIK: ”Nu știu unde se află acel loc. Pare a fi într-o toaletă. Nu știu însă în ce zonă, toate sunt la fel.

Noi nu suntem organe să controlăm unde sunt pitite, cum sunt pitite. Să-i facă datoria organele de anchetă, iar după cum se vede își fac. Trebuie să angajăm o firmă să găsim toate ascunzătorile, doar nu o să ne apucăm acum să ciocănit toți pereții.

Repet, CS Rapid are stadion în administrare, dar ce am văzut, că au tăiat peretele pare dintr-un film cu mafioți. Vinovații să răspundă! Sunt camere de supraveghere la stadion, dar nu în toalete”.

Este iureș în Giulești cu o zi înaintea primului meci pe care Rapid îl dispută în play-off, cu Farul. Președintele FC Rapid, Daniel Niculae (41 de ani), și liderul galeriei, Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, au fost aduși de polițiști la audieri, în dimineața zilei de joi, 14 martie, într-un dosar care are legătură cu introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

CS Rapid se delimitează de dosarul în care este audiat președintele FC Rapid, Daniel Niculae

Din informațiile FANATIK, anchetatorii ar fi extins cercetările și la nivelul conducerii Clubului Sportiv Rapid București, proprietarul arenei din Giulești. Contactat de FANATIK, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu:

ADVERTISEMENT

”CS Rapid nu este organizatorul meciurilor de fotbal. Noi predăm stadionul celor de la FC Rapid și mai departe este răspunderea lor de ce se întîmplă în timpul partidelor. N-am fost chemat la audieri, și nimeni altcineva din cadrul CS Rapid nu a fost. E logic, noi nu avem treabă cu organizarea meciurilor de fotbal. FC Rapid este chiriașă pe stadionul Giulești”.

Daniel Niculae este asistat de un avocat specializat pe penal

Informația că Daniel Niculae a fost ridicat de polițiști a fost dezvăluită în acestă dimineață de patronul Dan Șucu, la as.ro: „Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu le-a răspuns la telefon, câțiva reprezentați ai autorităților s-au deplasat acasă la Daniel Niculae pentru a-l duce la audieri.

Daniel Niculae, președinte al alb-vișiniilor din anul 2021, a fost însoțit la audieri de un avocat specializat pe penal, angajat de clubul Rapid.

ADVERTISEMENT

A fost ridicat și liderul galeriei, Liviu Ungureanu

Tot joi, 14 martie, a ajuns la Poliție și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungureanu.

„Cred că e o glumă! Nu se poate așa ceva! Am văzut că domnul Șucu a zis ceva de arme și muniții. Am aflat și eu mai multe acum și e vorba de torțe și petarde. De la meciul Rapid cu FCSB a pornit totul.

Din ce știu eu, l-au ridicat și pe Bocciu. Iar Rapid primește o lovitură chiar înainte de play-off. Mă gândesc însă la săracul Niculae! Ce o fi în capul și în sufletul lui acum”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rapid este angrenată în lupta pentru titlu. Giuleștenii se află pe locul 2, la patru puncte de liderul FCSB. Vineri, 15 martie, de la ora 20:30, echipa lui Cristiano Bergodi joacă pe teren propriu, cu Farul.

ADVERTISEMENT