Sport

Andrei Ivan, sacrificii să joace în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Când revine la antrenamente

Andrei Ivan trage tare să fie apt pentru derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar „leul din Bănie” este așteptat din nou la antrenamentele lui Ivaylo Petev.
25.01.2024 | 08:07
Andrei Ivan sacrificii sa joace in derbyul Universitatea Craiova  FCSB Cand revine la antrenamente
Andrei Ivan, sacrificii să joace în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB! Când revine la antrenamente. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși a ieșit accidentat din înfrângerea cu Farul Constanța, Andrei Ivan nu concepe să rateze derby-ul cu rivalii de la FCSB. Starul Universității Craiova trage tare să revină în lotul „alb-albaștrilor” după câteva zile de repaus din cauza afecțiunii din zona șoldului.

Andrei Ivan, sacrificii să joace în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Când revine la antrenamente

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este așteptat cu sufletul la gură atât de suporterii grupării din Bănie, cât și de elevii lui Ivaylo Petev. „Alb-albaștrii” își doresc să se revanșeze în fața susținătorilor de pe stadionul „Ion Oblemenco” după eșecul cu trupa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andrei Ivan face eforturi mari pentru a fi în lotul lui Ivaylo Petev la ora confruntării cu „roș-albaștrii”, deoarece accidentarea suferită este și dureroasă. Mihai Rotaru nu își face griji în privința fostului golgheter și a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că acesta va fi gata pentru derby.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Andrei Ivan a apelat la injecții în primele zile și la pungi cu gheață pentru a-și ușura durerile din zona șoldului și pentru a fi alături de colegi săi în baza de pregătire din Lunca Jiului cât mai repede. Acesta s-a ales cu contuzie puternică în minutul 65 din partida cu Farul Constanța, însă luptă pentru a fi 100% apt în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Din informațiile site-ului nostru, Andrei Ivan este așteptat să revină la antrenamente normale încă de joi la baza de pregătire „Ilie Balaci”. Cunoscut pentru ambiția sa, atacantul este unul dintre oamenii de bază la Universitatea Craiova, iar suporterii speră să spargă gheața cât mai curând într-un meci din SuperLiga.

De altfel, Andrei Ivan a făcut eforturi și în trecut pentru a juca la Universitatea Craiova, chiar și cu infiltrații. Atacantul  a avut probleme medicale în startul sezonului 2022-2023 și a apelat la aceste tehnici, pentru a ajuta clubul să se califice în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru își păstrează încrederea în Andrei Ivan: „Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar”

Andrei Ivan, Alex Mitriță și Ștefan Baiaram sunt printre jucătorii din atac de la care suporterii Universității Craiova au speranțe în 2024. „Piticul atomic” s-a întors să câștige titlul cu gruparea din Bănie și anunță că luptă și pentru un loc în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

Și Andrei Ivan este unul dintre jucătorii Universității Craiova cu partide la naționala României și care în urma unor evoluții bune ar putea să își câștige prezența la un turneu final. Acesta este așteptat să redevină decisiv pentru gruparea din Bănie, la fel cum a fost și în sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru pariază pe Andrei Ivan în 2024 și anunță că acest an poate fi unul extraordinar pentru atacantul Universității Craiova. Acesta spune că fostul golgheter a demonstrat și în trecut că are potențial de a fi printre cei mai buni din SuperLiga în edițiile trecute de campionat.

„Am vorbit cu Ivan înainte să plec. I-am adus aminte un moment din 2020. Atunci era într-o situație delicată din punct de vedere sportiv. În anii 2021, 2022 a fost printre cei mai buni jucători din România, cu siguranță în top trei, asta înseamnă că se poate. 

Anul 2024 poate fi bun sau extraordinar. În viața fiecărui sportiv sunt și momente mai puțin faste”, spunea Mihai Rotaru la sfârșitul anului 2023.

ADVERTISEMENT
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB