Sport

Fanatik SuperLiga își întărește echipa! Horia Ivanovici a făcut 3 transferuri de marcă!

Horia Ivanovici a întărit echipa FANATIK SUPERLIGA cu 3 transferuri de marcă, nume bine cunoscute în fotbalul românesc: Sorin Cârțu, Daniel Șendre și Giani Kiriță.
19.07.2023 | 16:33
Fanatik SuperLiga isi intareste echipa Horia Ivanovici a facut 3 transferuri de marca
Fanatik SuperLiga își întărește echipa! Horia Ivanovici a făcut 3 transferuri de marcă! Foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a început sezonul 2 în forță! Horia Ivanovici și invitații săi fac show în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO. Echipa celei mai tari emisiuni fotbalistice online din România a primit întăriri. Trei nume de marcă s-au alăturat titularilor de la FANATIK SUPERLIGA!

FANATIK SUPERLIGA își întărește lotul! Horia Ivanovici a făcut trei transferuri de marcă!

FANATIK SUPERLIGA domină competiția internă a emisiunilor fotbalistice online după numai un an de la înființare. Horia Ivanovici a selecționat o echipă „muc și sfârc”, cum se spune în tribune. Nume importante fac „disecție” pe viu – adică… live! – tuturor evenimentelor din fotbalul nostru. În amănunt, la firul ierbii!

ADVERTISEMENT

Nu mai au nevoie de nicio prezentare Adrian Ilie, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Vivi Răchită, Mihai Stoichiță, Andrei Vochin, Alin Buzărin, Cristi Coste… ordinea enumerării este aleatoare… să nu se supere niciunul că nu a început cu el… Toți merită primul loc. Pentru că toți spun lucrurilor pe nume, fără niciun part-pris, fără nicio reținere, fără… milă! Disecție pe viu! Nu scapă nimeni de critici, dar nici de laude! După caz și faptă!

Și dacă toate echipele din SuperLiga noastră cea de toate week-end-urile fac transferuri pentru a-și îmbunătăți jocul, tot așa și FANATIK SUPERLIGA aduce întăriri pentru a-și menține statutul de lider al emisiunilor online fotbalistice.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, Daniel Șendre și Giani Kiriță completează echipa de șoc de la FANATIK SUPERLIGA

Horia Ivanovici a semnat contracte cu trei noi nume de marcă ale scenei fotbalistice de la noi. Acestea sunt, tot într-o ordine aleatoare, Sorin Cârțu, Daniel Șendre și, cel mai recent, Giani Kiriță. Realizatorul FANATIK SUPERLIGA a întărit astfel și atacul, și apărarea într-un sezon care se anunță cel mai disputat în SuperLiga de pe gazoanele patriei.

Sorin Cârțu are finețea driblingului și în picior, și în… discurs! Nici nu știi când te „execută”. „Sorinaccio” a fost echipier al fantasticei „Craiova Maxima”, prima echipă din România care ne-a bucurat cu o semifinală de cupă europeană.

ADVERTISEMENT

Viața sa a fost colorată în alb-albastrul Universității Craiova, a fost și este „sufletul” său, iar când colaborarea cu noua Universitatea Craiova s-a terminat, a acceptat provocarea lui Horia Ivanovici de a se „legitima” în echipa FANATIK SUPERLIGA, pentru care va marca la foc continuu în analiza tuturor evenimentelor din fotbalul nostru.

  • 283 meciuri, în care a marcat 107 goluri, a jucat Sorin Cârțu în prima ligă
  • 6 trofee a câștigat Sorin Cârțu ca fotbalist, 2 titluri (1980, 1981) și 4 Cupe ale României (1977, 1978, 1981, 1983), toate cu Universitatea Craiova
  • 37 de meciuri, în care a înscris 11 goluri, are Sorin Cârțu în cupele europene, toate la Universitatea Craiova
  • 1991 este anul în care Universitatea Craiova a câștigat, cu Sorin Cârțu pe banca tehnică, ultimul din cele 4 titluri de campioană a României. Tot cu el antrenor, a mai cucerit și două Cupe (1991 și 2021)
ADVERTISEMENT

Daniel Șendre este un bine-cunoscut ziarist, care „arde” pentru Dinamo, când nu „arde” vreun eveniment fotbalistic pe care să-l dea în premieră iubitorilor „Sportului Rege”. Și dacă fotbalul este „Sportul Rege”, Daniel Șendre este… „Împăratul”, poreclă cu care a fost „dăruit” de marea masă a suporterilor lui Dinamo pentru incisivitatea, acuratețea, echilibrul și impactul știrilor, editorialelor, exclusivităților pe care le oferă.

Giani Kiriță, fost „căpitan” nu numai de formă, ci de suflet și opinie la Dinamo, este cel din urmă, dar în niciun caz ultimul transfer în echipa FANATIK SUPERLIGA. „Câinoșenia” din teren, ambiția de a fi cel mai tare, competivitatea și dăruirea sa pentru Dinamo le va „tranfera” acum și pe ele la FANATIK SUPERLIGA! Așa că păzea, vine Giani Kiriță în echipa lui Horia Ivanovici și nu ratează niciun takling, nicio alunecare, nicio deposedare cu oricine de la orice echipă din fotbalul românesc!

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA dacă nu o puteți vedea live, luni, marți, vineri, de la ora 10:30

ATENȚIE! Puteți urmări FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanivici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE și ÎN EXCLUSIVITATE pe site-ul FANATIK.RO.

Dacă nu aveți cum vedea FANATIK SUPERLIGA dimineață, în direct, aveți posibilitatea să vă delectați cu exclusivitățile, cu dialogurile savuroase, cu analizele amănunțite și competente ale echipei lui Horia Ivanovici, în premieră, după-amiază, de la ora 17:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu ratați FANATIK SUPERLIGA că nici nu știți ce pierdeți!

ADVERTISEMENT