Fotbal international

Fani brazilieni de toate vârstele au luat cu asalt stadionul pentru meciul contra Coreei de Sud! Cupa Mondială e visul suprem

Fanii brazilieni sunt în stare să facă orice pentru naționala țării lor, iar aceștia s-au strâns în număr mare pentru duelul contra Coreei de Sud.
05.12.2022 | 21:00
Fani brazilieni de toate varstele au luat cu asalt stadionul pentru meciul contra Coreei de Sud Cupa Mondiala e visul suprem
Fani brazilieni de toate vârstele au luat cu asalt stadionul pentru meciul contra Coreei de Sud
ADVERTISEMENT

Peste 20.000 de brazilieni au luat cu asalt stadionul pentru partida din optimile de finală și speră să vadă o nouă demonstrație de magie din partea „Selecao”.

Fani brazilieni de toate vârstele au luat cu asalt stadionul pentru meciul contra Coreei de Sud

Peste 20.000 de fani brazilieni de toate vârstele au luat cu asalt stadionul pentru meciul contra Coreei de Sud, iar aceștia vor să vadă o nouă victorie a naționalei lui Tite.

ADVERTISEMENT

Brazilia până acum a câștigat două meciuri la Cupa Mondială din Qatar, în duelul cu Serbia, scor 2-0 și în meciul cu Elveția, scor 1-0.

În ultimul meci din grupă, Tite a introdus rezervele, iar „Selecao” a pierdut împotriva Camerunului, scor 0-1, după un gol înscris în prelungirile meciului de către Vincent Aboubakar.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, Brazilia a terminat grupa pe primul loc, iar dacă se va impune în duelul contra Coreei de Sud, „Selecao” va da peste Croația, vicecampioana Mondială, în sferturile de finală.

Mesajul emoționant al lui Pele înainte de Brazilia – Coreea de Sud

Starea de sănătate a lui Pele s-a agravat în ultimele zile, iar legenda fotbalului se află în spital, însă și în aceste condiții a reușit să le transmită un mesaj jucătorilor prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost unul emoționant și mobilizator pentru fotbaliștii lui Tite, care visează la cucerirea celui de-al șaselea Campionat Mondial din istorie.

„În 1958, mă plimbam pe stradă și mă gândeam să îi îndeplinesc promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Știu că mulți dintre voi ați făcut promisiuni similare și sunteți de asemenea în căutarea primei Cupe Mondiale.

ADVERTISEMENT

Voi urmări meciul din spital și mă voi ruga pentru fiecare dintre voi. Mult noroc!”, a fost mesajul postat de Pele pe contul personal de Twitter cu puțin timp înaintea duelului Brazilia-Coreea de Sud.

  • 82 de ani a împlinit Pele pe 23 octombrie
ADVERTISEMENT