Life
notix pixel id

Fanii, revoltați pentru ce se întâmplă cu Survivor România 2022. Ce acuze aduc înainte de premiera sezonului 3

Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de premiera de la Pro TV, însă internauții au lansat deja primele acuzații la adresa producătorilor show-ului.
15.01.2022 | 10:52
Fanii, revoltați pentru ce se întâmplă cu Survivor România 2022. Ce acuze aduc înainte de premiera sezonului 3
Supărare mare în rândul fanilor Survivor România 2022. Ce acuzații au lansat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii sunt revoltați pentru ce se întâmplă cu Survivor România 2022. Internauții au lansat acuzații dure după ce au apărut primele imagini din Republica Dominicană, cu puțin timp înainte de premiera sezonului 3.

Foarte mulți oameni sunt supărăți că reality show-ul va apărea pe post 3 zile, nicidecum 4, așa cum a fost în perioada în care se difuza la Kanal D. Concret, competiția sportivă va putea fi urmărită duminica, de la ora 20:00.

De asemenea, telespectatorii pot vedea emisiunea moderată de Daniel Pavel în zilele de luni și marți, începând cu ora 20:30, internauții fiind de părere că acest lucru va prelungi foarte mult Survivor România 2022, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Supărare mare în rândul fanilor Survivor România 2022. Ce acuzații au lansat

„Ce faci în 3 zile, deci lungesc 7 luni Survivor. 2 zile pentru imunitate, 1 zi pentru cine pleacă și gata? La greci 5 zile e perfect, avem ce vedea. Hmmm dubioasă decizie Pro TV”.

„Ați ales și voi un program… lumea mai merge și la lucru de dimineață! Nu se putea lăsa tot așa de joi până duminică?

ADVERTISEMENT

„Prea puțin doar 3 zile pe săptămână”, „Va fi doar duminică, luni și marți? Miercuri nu?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

De asemenea, internauții nu înțeleg de ce concurenții din Grecia au echipament, în timp ce participanții din România se îmbracă fiecare în ce vrea.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2022, mai aproape de premiera sezonului 3

Taberele sunt deja împărțite între fanii emisiunii Survivor România 2022 și toată lumea așteaptă cu sufltul la gură ziua de duminică, 16 ianuarie, pentru a vedea ce se întâmplă în junglă.

Daniel Pavel este pregătit să dea piept cu participanții noului sezon, așa cum s-a întâmplat și în cel anterior. Prezentatorul este foarte însuflețit și trăiește intens fiecare clipă alături de concurenți.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii sunt gata să facă față provocărilor și probelor din jungla dominicană, dar și faptului că vor trebui să doarmă sub cerul liber sau să-și procure singuri mâncare.

Competiția sportivă nu este deloc una ușoară, mai ales că trebuie să reziste nu numai misiunilor, ci și scandalurilor care se pot ivi între ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri