Life

Fanii, revoltați pentru ce se întâmplă cu Survivor România 2022. Ce acuze aduc înainte de premiera sezonului 3

Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de premiera de la Pro TV, însă internauții au lansat deja primele acuzații la adresa producătorilor show-ului.
15.01.2022 | 10:52
Fanii revoltati pentru ce se intampla cu Survivor Romania 2022 Ce acuze aduc inainte de premiera sezonului 3
Supărare mare în rândul fanilor Survivor România 2022. Ce acuzații au lansat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii sunt revoltați pentru ce se întâmplă cu Survivor România 2022. Internauții au lansat acuzații dure după ce au apărut primele imagini din Republica Dominicană, cu puțin timp înainte de premiera sezonului 3.

Foarte mulți oameni sunt supărăți că reality show-ul va apărea pe post 3 zile, nicidecum 4, așa cum a fost în perioada în care se difuza la Kanal D. Concret, competiția sportivă va putea fi urmărită duminica, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

De asemenea, telespectatorii pot vedea emisiunea moderată de Daniel Pavel în zilele de luni și marți, începând cu ora 20:30, internauții fiind de părere că acest lucru va prelungi foarte mult Survivor România 2022, la Pro TV.

Supărare mare în rândul fanilor Survivor România 2022. Ce acuzații au lansat

„Ce faci în 3 zile, deci lungesc 7 luni Survivor. 2 zile pentru imunitate, 1 zi pentru cine pleacă și gata? La greci 5 zile e perfect, avem ce vedea. Hmmm dubioasă decizie Pro TV”.

ADVERTISEMENT

„Ați ales și voi un program… lumea mai merge și la lucru de dimineață! Nu se putea lăsa tot așa de joi până duminică?

„Prea puțin doar 3 zile pe săptămână”, „Va fi doar duminică, luni și marți? Miercuri nu?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, internauții nu înțeleg de ce concurenții din Grecia au echipament, în timp ce participanții din România se îmbracă fiecare în ce vrea.

Survivor România 2022, mai aproape de premiera sezonului 3

Taberele sunt deja împărțite între fanii emisiunii Survivor România 2022 și toată lumea așteaptă cu sufltul la gură ziua de duminică, 16 ianuarie, pentru a vedea ce se întâmplă în junglă.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este pregătit să dea piept cu participanții noului sezon, așa cum s-a întâmplat și în cel anterior. Prezentatorul este foarte însuflețit și trăiește intens fiecare clipă alături de concurenți.

Faimoșii și Războinicii sunt gata să facă față provocărilor și probelor din jungla dominicană, dar și faptului că vor trebui să doarmă sub cerul liber sau să-și procure singuri mâncare.

Competiția sportivă nu este deloc una ușoară, mai ales că trebuie să reziste nu numai misiunilor, ci și scandalurilor care se pot ivi între ei.

ADVERTISEMENT