Fotbal international

Fanii Argentinei plătesc salariul pe doi ani pentru a-l vedea pe Messi în finala Cupei Mondiale. Cât au ajuns să coste biletele Buenos Aires – Doha, epuizate în jumătate de oră

Fanii Argentinieni au luat cu asalt biletele de avion pentru finala Campionatului Mondial din Qatar, epuizând în jumătate de oră zborurile spre Doha.
15.12.2022 | 09:00
Fanii Argentinei platesc salariul pe doi ani pentru al vedea pe Messi in finala Cupei Mondiale Cat au ajuns sa coste biletele Buenos Aires  Doha epuizate in jumatate de ora
Argentinienii au luat cu asalt biletele de avion pentru finala Cupei Mondiale Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, suporterii au cheltuit sume amețitoare pentru zborurile Buenos Aires-Doha, care s-au ridicat până la 10.000 de dolari de persoană, în condițiile în care salariu mediu în Argentina este de 428 de dolari.

Argentinienii au luat cu asalt biletele de avion pentru finala Cupei Mondiale

Fanii Argentinei au luat cu asalt biletele de avion pentru finala Cupei Mondiale, epuizând zborurile Buenos Aires-Sao Paolo-Doha în numai jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, argentinienii au plătit sume imense pentru a fi prezenți pe stadion lângă națională la finala Cupei Mondiale, iar cel mai mare preț pe care un suporter l-a plătit până acum să ajungă în Qatar este de 10.000 de dolari.

Ținând cont că salariul mediu în Argentina este de 428 de dolari, microbiștii au fost dispuși să își plătească salariul pe doi ani doar pentru a susține naționala în finala Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Argentina s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Qatar după ce a trecut în semifinale de Croația, scor 3-0, partidă în care Lionel Messi și Julian Alvarez au strălucit.

Finala Cupei Mondiale, ultimul meci al lui Lionel Messi pentru Argentina

Lionel Messi a vorbit la finalul meciului cu Croația anunțând că finala Campionatului Mondial va reprezenta ultimul său meci pentru naționala Argentinei:

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte fericit că pot realiza acest lucru, să îmi închei călătoria la Cupa Mondială disputând ultimul meu meci într-o finală. Sunt mulţi ani până la următorul Mondial care va avea loc în 2026 şi nu cred că voi mai fi capabil să o fac. Aşa că să termin în acest mod este cel mai bine.

Recordurile sunt bune, dar cel mai important este să atingi obiectivul grupului, care este cel mai frumos lucru dintre toate”.

ADVERTISEMENT

„Suntem la un singur pas de ce ne-am propus, după ce ne-am luptat din greu şi vom face totul ca de această dată să se întâmple.

Mă bucur foarte mult de toate acestea. Mă simt bine, mă simt puternic să înfrunt fiecare meci. Am făcut un sacrificiu foarte mare.

Ultimul meci pe care l-am jucat a fost cu prelungiri care nu au fost deloc uşoare. Ceea ce am trăit la această Cupă Mondială este ceva foarte incitant, ceea ce au trăit oamenii, cum se bucură oamenii în Argentina”, a mai spus Leo Messi.

ADVERTISEMENT