Sport

Fanii au luat cu asalt biletele la Corvinul – FC Voluntari, în Cupa României Betano! Câte tichete au vândut hunedorenii într-o singură zi

Fanii celor de la Corvinul Hunedoara au luat cu asalt biletele la duelul cu FC Voluntari, în semifinalele Cupei României Betano.
16.04.2024 | 00:01
Fanii au luat cu asalt biletele la Corvinul  FC Voluntari in Cupa Romaniei Betano Cate tichete au vandut hunedorenii intro singura zi
Record de bilete vândute la Hunedoara pentru Corvinul - FC Voluntari în semifinalele Cupei României Betano. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara se pregătește pentru cel mai important meci al sezonului. Echipa antrenată de Florin Maxim o înfruntă pe FC Voluntari, miercuri, 17 aprilie, ora 19:00, în semifinalele Cupei României Betano. Fanii hunedorenilor au luat cu asalt casele de bilete, cu gândul la o calificare istorică în ultimul act al „competiției surprizelor”.

Fanii au luat cu asalt biletele la Corvinul – FC Voluntari, în Cupa României Betano! Câte tichete au vândut hunedorenii într-o singură zi

Corvinul Hunedoara a avut un parcurs perfect în Cupa României Betano. Performanța „alb-albaștrilor” a culminat cu victoria în fața CFR-ului, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano. Pentru un loc în marea finală, Corvinul se duelează pe teren propriu cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Într-o singură de zi de la punerea biletelor în vânzare, suporterii Corvinului Hunedoara au achiziționat peste 2.500 de tichete, conform ProSport. Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara dispune de doar 3.700 de scaune.

Astfel, restul fanilor ar urma să urmărească partida de foc din picioare. Prețul unui bilet la partida Corvinul Hunedoara – FC Voluntari este de 30 de lei. De asemenea, elevii au acces gratuit pe baza unui tichet de intrare cu valoare 0, emis de către clubul gazdă.

ADVERTISEMENT
  • 1.860 de tichete de acces general a pus Corvinul Hunedoara la dispoziție pentru copii

FC Voluntari, un nou meci cu rezervele în Cupa României Betano

Corvinul Hunedoara a obținut o victorie uriașă cu CFR Cluj, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano. La partidă au asistat nu mai puțin de 12.000 de suporteri. Totuși, în primele 24 de ore, hunedorenii au vândut mult mai multe bilete pentru duelul din semifinale decât cel împotriva ardelenilor.

Echipa antrenată de Florin Pârvu ar urma să abordeze cu rezervele confruntarea cu Corvinul Hunedoara din semifinale. FC Voluntari a folosit aceeași strategie și la meciul cu FC U Craiova, reușind să câștige la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Principala miză în acest sezon pentru ilfoveni este salvarea de la retrogradare, ținând cont că echipa nu deține licență pentru cupele europene. FC Voluntari ocupă locul 6 în play-out, primul deasupra locurilor care duce la baraj, cu 21 de puncte. După duelul cu Corvinul, ilfovenii au meci în deplasare cu Poli Iași.

Ioan Andone va da lovitura de start la Corvinul Hunedoara – FC Voluntari

Mircea Lucescu și Ioan Andone au fost doar două dintre legendele Corvinului Hunedoara care au asistat la duelul cu CFR Cluj din sferturile Cupei României Betano. Mai mult decât atât, „Il Luce” a dat, în mod simbolic, lovitura de start la meciul contra vișiniilor.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește duelul cu FC Voluntari, Ioan Andone va fi cel care va da lovitura de start. Cele două legende ale „Corbilor” au fost aplaudate la scenă deschisă de suporteri. Romulus Gabor, Michael Klein, Florea Dumitrache sau Decebal Gheară sunt doar câțiva dintre foștii mari jucători ai Corvinului Hunedoara.

ADVERTISEMENT
2,35 este cota oferită de BETANO pentru „1” la meciul Corvinul - FC Voluntari