Sport

FC Voluntari merge cu rezervele la meciul din Cupa României Betano cu FC U Craiova! Cota la victoria lui Mititelu scade vertiginos!

FC Voluntari va aborda cu rezervele meciul cu FC U Craiova din Cupa României Betano. Fanatik a intrat în posesia listei ilfovenilor cu jucători indisponibili.
03.04.2024 | 11:00
FC Voluntari merge cu rezervele la meciul din Cupa Romaniei Betano cu FC U Craiova Cota la victoria lui Mititelu scade vertiginos
FC Voluntari va merge cu rezervele la Craiova pentru meciul din Cupa României. Florin Pârvu are numeroase probleme de lot. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC Voluntari are numeroase probleme de lot înaintea duelului cu FC U Craiova din sferturile Cupei României Betano, miercuri, 3 aprilie, ora 18:00. FANATIK a aflat că noul antrenor Florin Pârvu va merge cu rezervele în Bănie. Mai mulți jucători de bază vor lipsi sigur din meciul contra oltenilor.

FC Voluntari merge cu rezervele la meciul din Cupa României Betano cu FC U Craiova! Avem lista fotbaliștilor cu probleme

FC Voluntari caută a doua victorie consecutivă și o calificare în careul de ași al Cupei României Betano contra celor de la FC U Craiova. Oltenii sunt în criză, iar Adrian Mititelu și toată suflarea „alb-albastră” își pun speranțele într-o figură frumoasă în „competiția surprizelor”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, FC Voluntari va juca împotriva lui FC U Craiova cu mai mulți jucători care, în mod obișnuit, ar fi început meciul pe banca de rezerve. FANATIK a aflat că Ricardinho, Matricardi, Nemec și Doru Andrei vor lipsi sigur contra oltenilor.

Unii dintre jucătorii lui Florin Pârvu sunt accidentați, în timp ce alți fotbaliști revin după accidentări serioase. Totodată, mai mulți fotbaliști din lotul ilfovenilor au acuzat mici probleme și nu sunt siguri că vor prinde foaia de joc la meciul din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec va lipsi și de la duelul cu Petrolul

FC Voluntari ocupă locul 6 în play-out-ul SuperLigii, cu 17 puncte. Ilfovenii duc o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare. În următorul meci din campionat, Voluntari o înfruntă în deplasare pe Petrolul, pe 6 aprilie.

FANATIK a aflat că ilfovenii nu se vor putea baza pe Adam Nemec nici la meciul extrem de important de pe stadionul „Ilie Oană”. De altfel, atacantul slovac nu a fost în lotul lui Florin Pârvu nici pentru duelul cu Hermannstadt, scor 1-0, în a doua etapă din play-out.

ADVERTISEMENT

Radu Boboc, Vadim Rață, Igor Armaș, Naser Aliji, Andrei Dumiter, Octavian Vâlceanu, dar și Ljuban Crepulja sunt alți jucători incerți la FC Voluntari pentru duelul decisiv cu FC U Craiova din sferturile Cupei României Betano.

Cotele la pariuri FCU Craiova – Voluntari. Pariul pe victoria oltenilor scade vertiginos

De altfel, cotele la pariuri au început să se schimbe vertiginos în această dimineaţă. Oltenii lui Mititelu aveau dimineaţă, la ora 11:30 ,o cotă de 1.75 la victorie, faţă de 2.30 cât era în preziua meciului, în timp ce victoria ilfovenilor e cotată la 4.75, faţă de 2.80 cât era marţi.

ADVERTISEMENT

La calificare, FC U Craiova 1948 are 1.40 de la 1.70, în timp ce Voluntari e cotată cu 3, faţă de 2.20 cât era în urmă cu nici câteva ore.

Florin Andrei va arbitra FC U Craiova – FC Voluntari din Cupa României Betano

Comisia Centrală a Arbitrilor s-a hotărât asupra brigăzii de arbitri care va oficia duelul FC U Craiova – FC Voluntari de pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Florin Andrei din Târgu Mureș va fi „centralul” duelului din Bănie.

Acesta va fi ajutat de la linii de către asistenții Mircea Orbuleț și Ionel Dumitru. Al 4-lea oficial a fost ales Andrei Moroiță, în timp ce în camera VAR au fost delegați Cătălin Popa, arbitru extrem de contestat de președintele lui FC U Craiova, Marcel Pușcaș, și asistentul Lucian Rusandu.

ADVERTISEMENT
3,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul FC U Craiova - FC Voluntari