Sport

Fanii au luat cu asalt ”Micul Paris”! Atmosferă de vis în București înainte de Franța – Elveția. Video exclusiv

Fanii din Hexagon au făcut spectacol pe străzile din București, înaintea super meciului Franța – Elveția, ultimul care se va juca la Euro 2020, pe Național Arena.
Fanii au luat cu asalt Micul Paris Atmosfera de vis in Bucuresti inainte de Franta  Elvetia Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Mii de suporteri francezi au cântat, au scandat și au dansat pe străzile din București în drumul lor spre Arena Națională, unde, de la ora 22:00, se dispută partida Franța – Elveția, ultima găzduită de țara noastră la Euro 2020.

Într-o explozie de optimism și bucurie suporterii ”les bleus” au fraternizat și cu jandarmii români care însoțeau coloanele de fani spre Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Fanii francezi și elvețieni au petrecut împreună

Suporterii ”cocoșului galic” au făcut spectacol în Centrul Vechi, dar și pe traseele pe care au fost îndrumați de forțele de ordine să se deplaseze spre Arena Națională, pentru meciul din optimile Euro 2020, dintre Franța și Elveția.

Mii de oameni îmbrăcați în tricourile echipei naționale a Franței au cântat necontenit, au umplut și terasele, și străzile din centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Fanii Franței și ai Elveției s-au intersectat la un moment dat, dar rivalitatea nu i-a împiedicat să cânte și să bea o bere împreună, înaintea partidei.

Francezii au fost la înălțime și au cântat imnul național, celebra ”La Marseillaise”, apoi, în drum spre Arena Națională au fraternizat cu jandarmii români care îi însoțeau, scandând împreună pentru campioana mondială.

ADVERTISEMENT

Peste 25 de mii de suporteri sunt așteptați pe Arena Națională, organizatorii anunțând că toate cele 26.000 de bilete pentru meciul Franța – Elveția, din optimile Euro 2020, scoase la vânzare, s-au epuizat.

Afluența de public depășește așteptările organizatorilor

Franța – Elveția este super meciul care se va disputa, luni, pe Arena Națională, de la ora 22:00, în optimile Euro 2020, iar afluența mare de fani depășește întru câtva așteptările organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care reprezentanții Asociației suporterilor din Franța s-au declarat extrem de nemulțumiți de condițiile care le-au fost impuse pentru a face deplasarea în capitala României.

Prețurile de avion exagerat de scumpe, durata zborului și incertitudinile legate de siguranța sanitară din România sunt motivele care au declanșat revolta suporterilor campioanei mondiale.

În cele din urmă fanii celor două reprezentative au uitat de restricții, de orele de zbor și de prețurile crescut artificial de companiile aeriene și au făcut un spectacol unic pe străzile din București.

ADVERTISEMENT