Sport

Fanii au luat foc după Universitatea Craiova – Petrolul 1-3: „Antrenați pentru snooker! Demisia ”

Suporterii din Bănie au explodat după înfrângerea drastică de pe „Ion Oblemenco” și au luat cu asalt rețelele de socializare după Universitatea Craiova - Petrolul, scor 1-3.
23.10.2023 | 08:15
Fanii au luat foc dupa Universitatea Craiova  Petrolul 13 Antrenati pentru snooker Demisia
Suporterii au luat foc după Universitatea Craiova - Petrolul 1-3: „Antrenați pentru snooker! Demisia ”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” nu s-au ridicat așteptărilor cu Petrolul Ploiești, iar suporterii i-au taxat pe Corneliu Papură și jucătorii Universității Craiova. Ultimele evoluții ale „juveților” din SuperLiga nu i-au convins pe susținători grupării din Bănie, care l-au omagiat la începutul partidei pe Ilie Balaci.

Suporterii Universității Craiova au luat foc după partida cu Petrolul: „Pentru Liga III se acceptă! Veți lua patru cu Rapid”

Elevii lui Corneliu Papură traversează o perioadă dificilă în SuperLiga, iar suporterii așteaptă rezultate din partea „juveților”. Aceștia i-au cerut demisia tehnicianul de la Universitatea Craiova la sfârșitul partidei cu Petrolul Ploiești, iar nemulțumirile fanilor au continuat să vină și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova l-au taxat pe Corneliu Papură pentru schimbările din primul „11” al formației din Bănie, însă nu i-au menajat nici pe jucători. Aceștia nu prevăd un viitor strălucit „alb-albaștrilor” dacă rezultatele vor întârzia să sosească.

„Felicitări Petrolul Ploiești pentru acest antrenament reușit și mult succes în etapa viitoare! Noi o să rămânem la stadiul de antrenament mult timp dacă nu se ia o decizie în privința atitudinilor jucătorilor. Vamos Papi!

ADVERTISEMENT
Suporterii Universității Craiova și-au scris nemulțumirile pe rețelele de socializare
Suporterii Universității Craiova și-au scris nemulțumirile pe rețelele de socializare

Incredibil ce au reușit acești jucători, au demonstrat că sunt din ce în ce mai dobitoci, grea performanța, dar pentru Liga III se acceptă, bravo băieți. Urmează încă un meci de unde veți veni cu patru goluri, cel cu Rapid. Rușine să vă fie.

Papură numai experiențe face, e departe de realitate”, „Un meci fără miză așa au trat vedetele meciul, păcat de public. Antrenorii nu vor și se lasă în jocul de culise, demisia e cel mai frumos mod de abordare”, au scris suporterii Universității.

ADVERTISEMENT

„Sunteți antrenați pentru snooker! Dacă nu aduce repede un antrenor se pierde și play-off-ul”

Ultimele rezultate ale Universității Craiova nu-l ajută pe Corneliu Papură, care este contestat de o parte din suporterii „alb-albaștrilor”. În etapa următoare din SuperLiga urmează o deplasare în Giulești, iar jucătorii oltenilor sunt obligați să câștige cele trei puncte pentru a urca în clasament.

„Mergeți și jucați cu Filiași, cu Pandurii că pe ăia îi mai băteți și voi! Marionete de sunteți”, Nesimțirea lui Markovic, neputința lui Kurtic, neștiința antrenorului etc… și lista poate continua. De performanță nu mai poate fi vorba, dar de bătaie de joc… DA, „Demisia Papură.

ADVERTISEMENT

Nu avem antrenor, ce nu înțelegeți. Ați văzut pe cineva să dea indicații pe marginea terenului. Sunt multe echipe peste noi, dacă terminăm în primele zece ar fi bine, dar mă îndoiesc”, „Antrenor de Liga 2, rezultate pe măsură.

Suporterij au luat foc după eșecul cu Petrolul
Suporterij au luat foc după eșecul cu Petrolul

Cred că sunteți antrenați pentru snooker! Dacă nu aduce repede un antrenor, se pierde și cupa și play-off-ul”, „Îmi pare rău să spun dar a părut o echipă fără nicio intenție de joc, fără antrenor și niște băieți care s-au întâlnit prima dată în această seară și au zis să joace și ei un fotbal”, au spus fanii oltenilor.

ADVERTISEMENT