Fotbal intern

Fanii din DDB au lansat campania pentru strângerea banilor pentru licența lui Dinamo! Cum arată proiectul

19.02.2021 | 23:18
Fanii din DDB au lansat campania pentru strangerea banilor pentru licenta lui Dinamo Cum arata proiectul
ADVERTISEMENT

Dinamo supraviețuiește datorită fanilor din programul DDB, singurii care au băgat bani în club în ultimele luni. Cu Pablo Cortacero dispărut, suporterii lui Dinamo trebuie să facă rost de aproximativ 1 milion de euro pentru a plăti datoriile scadente la 31 decembrie 2020 și de a lua licența pentru stagiunea următoare. 

Termenul limită pentru plata datoriilor este 31 martie. Având în vedere faptul că Pablo Cortacero și ceilalți spanioli nu au mai băgat un ban în club din luna august, greul în acest proces de licențiere va fi dus de suporteri.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB au lansat campania pentru strângerea banilor pentru licența lui Dinamo!

Fanii din programul DDB s-au mobilizat și au lansat campania pentru licență. Astfel, cei care vor contribui cu 490 de lei pentru licența lui Dinamo vor avea numele pe tricoul de joc în sezonul viitor.

Suporterii vor putea să își și comande tricoul și cu această ocazie vor contribui la strângerea banilor pentru obținerea licenței pentru stagiunea următoare. Fanii din programul DDB au anunțat că vor urma și alte campanii:

ADVERTISEMENT

“Vor fi anunțuri în cascadă. Am explorat posibilități și le-am ales pe cele mai potrivite. Vom câștiga și bătălia pentru licență, câinilor!”

“LANSĂM “OFICIAL” CAMPANIA PENTRU LICENȚĂ

Primul pas: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI ÎN ISTORIA LUI DINAMO!

Facem un apel către toți membrii DDB, către toate grupurile DDB din țară și din Diaspora! În postarea aceasta vă vom vorbi despre SOLUȚIA PRIN CARE PUTEM STRÂNGE BANII DE LICENȚĂ. Una dintre ele, mai exact! Dacă nu vom reuși să luăm licența, toate eforturile de până acum se vor dovedi în zadar!

Începem să anunțăm modalitățile prin care ne putem face misiunea mai ușoară! Vor fi anunțuri în cascadă. Am explorat posibilități și le-am ales pe cele mai potrivite. Vom câștiga și bătălia pentru licență, câinilor!

ADVERTISEMENT

ASTĂZI, PRIMUL PAS: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI DIRECT ÎN ISTORIA LUI DINAMO!

Anul trecut am făcut o promisiune legată de tricoul de joc cu numele suporterilor care au pus umărul la salvarea clubului. În relația dintre noi și Macron a intervenit acționarul majoritar spaniol, care a blocat această inițiativă.

“Vor fi înscrise pe tricou numele celor care vor face o donație de 490 lei prin platforma DDB”

Dar noi n-am renunțat nicio clipă la proiectul acesta și la angajamentul față de suporteri. Între timp s-a lucrat din greu pentru deblocarea proiectului și acum, când Dinamo are nevoie de bani mai mult ca oricând, suntem în măsură să-l lansăm.

ADVERTISEMENT

Față de ideea inițială, care îi viza doar pe primii 5300 de membri DDB, proiectul va suferi o modificare, care sperăm să fie primită cu entuziasm. ORICARE DINTRE CEI 14.000 de socios și oricare dintre cei care se vor înscrie în perioada următoare, vor putea să aibă numele înscris pe tricou.

Este vorba de un tricou original de joc, care va face parte din echipamentul oficial al echipei pentru ediția 2021 – 2022. Scopul principal este să adunăm banii necesari pentru licență. Tot ce vom face prin acest proiect va fi subordonat acestui scop.

Începând cu alegerea numelor, stabilirea costului și timpul limită pentru comenzi. Vor fi înscrise pe tricou numele celor care vor face o donație de 490 lei prin platforma DDB. Vom evita astfel înscrierea numelor celor care nu doresc să-și comande tricoul. În același timp vom ști câte tricouri va trebui să comandăm.

“Tricoul acesta trebuie să vă facă să vă simțiți mândri”

De asemenea, cei care vor intra în www.programddb.ro în următoarea perioadă vor putea comanda și tricoul inscripționat. Tricoul acesta trebuie să vă facă să vă simțiți mândri. Dar ATENȚIE, motivul pentru care FIECARE DINTRE NOI trebuie să-și comande acest tricou, nu trebuie să fie MÂNDRIA, ci spiritul de SACRIFICIU PENTRU A SALVA DINAMO!

Într-o zi, noi cei care am văzut-o pe Dinamo CAMPIOANĂ în urmă cu 14 ani, le vom arăta fiilor și nepoților noștri acest tricou și le vom povesti cum am salvat Dinamo, pentru ca și ei să poată vedea Dinamo strălucind”, se arată în comunicatul DDB.

 

ADVERTISEMENT