ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fanii englezi, coșmarul lui Real Madrid! Suporterii au atacat din nou autocarul înainte de meciul cu Chelsea

Autor: Andrei Șchiopu | 05.05.2021 | 22:40
Fanii englezi, coșmarul lui Real Madrid! Suporterii au atacat din nou autocarul înainte de meciul cu Chelsea
Fanii englezi, coșmarul lui Real Madrid! Suporterii au atacat din nou autocarul înainte de meciul cu Chelsea. Sursă foto: goal.com

Real Madrid s-a deplasat în Anglia pentru returul din semifinala Champions League împotriva lui Chelsea, însă fanii englezi le-au atacat din nou autocarul madrilenilor.

ADVERTISEMENT

Campioana Spaniei a trecut recent printr-un astfel de episod, în sferturile de finală, când Real Madrid s-a deplasat pentru duelul cu Liverpool. Atunci, fanii „cormoranilor” au reușit să spargă un geam al autocarului, însă nimeni nu a fost rănit.

Acum, fanii lui Chelsea au atacat autocarul cu pietre și cu alte obiecte, dar nu a fost spart niciun geam și nicio persoană nu a fost rănită.

Fanii englezi au atacat din nou autocarul lui Real Madrid înainte de meciul cu Chelsea

Fanii lui Chelsea au creat o atmosferă incendiară înaintea returului din semifinala Champions League cu Real Madrid, aceștia aruncând cu mai multe obiecte în autocarul campioanei Spaniei.

ADVERTISEMENT

În tur, Chelsea a avut mai multe ocazii importante decât Real Madrid, însă scorul final a fost 1-1, iar trupa lui Thomas Tuchel pornește cu prima șansă împotriva echipei lui Zinedine Zidane.

Autocarul lui Real Madrid a ajuns mai târziu pe „Stamford Bridge”, „galacticii” așteptând rezultatul testului COVID-19 al lui Marcelo.

Tuchel a acuzat oboseala jucătorilor la meciul din tur

Thomas Tuchel a acuzat oboseala jucătorilor săi la meciul din tur, fiind conștient de ratările mari pe care le-au avut: Am început jocul foarte foarte bine, cu mult curaj și calitate. Am meritat să câștigăm prima repriză, am avut șanse.

ADVERTISEMENT

Din păcate Real a marcat dintr-o fază fixă și nu au avut altceva, nu le-am permis să aibă ocazii. A fost un scor dezamăgitor la pauză. A trebuit să rămânem calmi și să nu ne pierdem încrederea”.

„A doua repriză a fost foarte tactică, s-a simțit că suntem puțin obosiți, de aceea am și făcut trei schimbări într-un singur moment. Pierdeam deja prea multe mingi. Am avut doar câteva zile să ne recuperăm dintr-un alt joc dur în deplasare. Trebuie să trăim cu acest 1-1. Golul marcat a fost meritat și ar fi trebuit să mai înscriem cel puțin încă o dată”, a mai spus Thomas Tuchel la finalul meciului din tur.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!