Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii FCSB râd de rivalii de la CSA Steaua. „De 7 mai, s-au chinuit să strângă oameni ca să întindă coregrafia!”. Video exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, i-a atacat pe rivalii de la CSA Steaua la sărbătorirea a 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor.
08.05.2023 | 22:04
Fanii FCSB rad de rivalii de la CSA Steaua De 7 mai sau chinuit sa stranga oameni ca sa intinda coregrafia Video exclusiv
Seful galeriei FCSB, ATAC FRONTAL la fanii CSA Steaua, de 7 mai!
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a atacat gloriile Stelei prezente în Ghencea pe 7 mai și i-a pus la zid pe fanii prezenți în „Templu” la meciul cu Oțelul Galați.

Gheorghe Mustață ironizează sărbătorirea celei mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc: „A fost praf în ochi”

Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB, a avut un discurs acid la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI„Nu am făcut petreceri cu șampanie. Noi ne-am chinuit să strângem oameni ca să întindem coregrafia. Toată lumea spunea câtă lume o să vină la CSA, că s-a demonstrat cu Dinamo. A fost praf în ochi. Au venit foarte mulți oameni să vadă stadionul.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Eu v-am spus că acolo a fost praf în ochi. Au venit foarte mulți oameni care au venit să vadă stadionul. Dinamo a avut peste 12.000 de suporteri, ceea ce se vede la fiecare meci, Dinamo are peluza plină. (n.r. CSA Steaua București). S-au chinuit să strângă oameni, să-i împrăștie în toată peluza ca să poată să facă o coregrafie. Când zici că ești Steaua cu 1.900 de oameni nu știu care ar fi scopul echipei. 

Gândiți-vă ce înseamnă să joci pe un stadion atât de mare și frumos. Să vii să spui că a inventat CSA echipa în 2017 și spui că emigrăm noi suporterii. Îi emigram demult dacă știam că acolo este continuitatea. Emigram și plecam. Ne duceam frumos, încurajam echipa, eram meci de meci 20.000-30.000 de oameni”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Steaua nu a retrogradat niciodată”

Gheorghe Mustață nu concepe că Steaua poate exista în Liga 2: „Dacă nu este acolo și nu a retrogradat niciodată Steaua cum pot să mă duc la o echipă înființată în 2017 și să spun că este Steaua când eu văd acte și documente. Drept dovadă următorul meci după Dinamo acasă cu Galați. Trebuia să fie arhiplin ca să ne demonstreze că oamenii au venit la echipa asta”.

Ultrasul a vorbit și despre decizia eroului de la Sevilla de a boicota evenimentul din Ghencea„Duckadam a refuzat și a făcut același gest, faptul că au fost invitați de CSA, unde performanța clară ei au făcut-o, dar nu poți să-i spui că au înființat o echipă în 2017 vino să participi că asta este Steaua la care ai jucat tu.

ADVERTISEMENT

Nu este aia. Tu ai jucat la CSA, dar nu ai jucat la Steaua asta. Nu are cu ce să fie vândut. Dacă stăm să-i luăm pe fiecare în parte înainte toți o spuneau. Faptul că nu-l suferă pe Gigi Becali și că Gigi Becali a făcut anumite afirmații jignitoare la adresa fostelor glorii normal că oamenii au prins dușmănie.

Această echipă este înființată în 2017. De ce nu vor să fie puse la dispoziție documentele. Se vede clar. Ce a vândut domnul Păunescu? Ce ați transferat voi de la asociația sportivă? Îmi pare rău că s-a ajuns la chestia asta și mă doare foarte mult. Toate fostele glorii care au fost alături de echipa din Liga 1, îmi pare rău că nu sărbătoresc cu stadionul plin”.

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica și celelalte glorii ale Stelei: „Se duc într-o altă direcție datorită faptului că nu-l suferă pe Gigi”

Mustață e de părere că singurul motiv pentru care aproape toate fostele glorii susțin CSA Steaua București este antipatia pentru patronul FCSB: „Iar ei nu înțeleg că Steaua n-a retrogradat. Unii dintre ei au continuat activitatea până în 2000. Suporterii încep să prindă dușmănie pe aceste glorii pentru că se duc într-o altă direcție datorită faptului că nu-l suferă pe Gigi. Nu că n-ar ști unde este Steaua. Ei sunt conștienți de lucru ăsta.

Iar dacă unul dintre foștii jucători are o altă părere, precum Helmuth Duckadam… nu mai comentează nimic să nu-i supere. Băiatul domnului Tudorel Stoica a jucat la Steaua.

Cum să mă duc eu la această echipă când Steaua nu a retrogradat? Faptul că masa de suporteri vine și spune că ăla e trădător, nu! Asta e opinia fiecărui jucător. Dacă eu vedeam acele documente, mă duceam și eu la Clubul Sportiv al Armatei, care e clubul mamă.

Unde sunt ăia 20.000? Pe sub scaune? Ăia în peluză se chinuiau săracii să întindă acele proasoape fiind câteva sute. Aici este problema. Steaua nu a fost niciodată în picajul ăsta. Dar acum nu poți să vii că echipa asta înființată în 2017 să fie Steaua”, a încheiat Gheorghe Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT