Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gheorghe Mustață râde de Rapid după umilința cu Farul: “Au luat 7, o să urmeze 8!”. Săgeți către CSA Steaua. Video

Gheorghe Mustață a râs de Rapid după umilința cu Farul, scor 7-2. Săgeți către CSA Steaua după aniversarea a 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor.
08.05.2023 | 13:55
Exclusiv Gheorghe Mustata rade de Rapid dupa umilinta cu Farul Au luat 7 o sa urmeze 8 Sageti catre CSA Steaua Video
Gheorghe Mustață râde de Rapid după dezastrul cu Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață nu a ratat ocazia să o ironizeze pe Rapid, după umilința suferită, scor 7-2 cu liderul Farul. Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, liderul Peluzei Nord a mărturisit că eșecul drastic va rămâne în istoria clubului „alb-vișiniu”.

Gheorghe Mustață râde de Rapid după umilința cu Farul: „V-am spus! Nu au echipă la ora asta”

Rapid a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istorie la Ovidiu cu Farul. Horațiu Moldovan a încasat nu mai puțin de 7 goluri pe fondul erorilor din apărarea echipei antrenate de Adrian Mutu. Gheorghe Mustață se aștepta ca Farul să câștige împotriva giuleștenilor, precizând că în Giulești cu FCSB, elevii „Briliantului” au avut noroc.

ADVERTISEMENT

„Întrebați-l pe Robert (n.r. Niță), ce simte? Este strict treaba lor. Nu mă interesează pe mine ce gândesc ei și ce vor. Sincer să fiu nici nu m-a interesat. Când am văzut 7-2 deja începuse pe toate site-urile poze frumoase cu ei. S-a văzut clar că au jucat în forță, dar e strict problema lor. 

VEZI VIDEO MAI JOS

A fost o bucurie mică. Mai puțin mă interesează. Bucurie mică pentru că s-a demonstrat clar. Dacă vă aduceți aminte v-am spus. Rapid nu are echipă la ora asta. Să fim sinceri știm cu toții lucrul ăsta. Noi nu am așteptat ca Rapid să bată la Farul. Cu noi au avut un noroc extraordinar de mare.

ADVERTISEMENT

Cu CFR Cluj a avut două sclipiri pentru că nici Cluj nu are echipă, să fim serioși. La Farul se aștepta toată lumea. Toată lumea a jucat 1 solist pe Farul pentru că la un moment dat de la cotă 2.10 la Farul a ajuns la 1.40 repede”, a declarat Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gheorghe Mustață, ironii la adresa Rapidului după umilința cu Farul: „Au luat 7, o să urmeze 8”

Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, nu s-a arătat deranjat de eșecul care va rămâne o pată neagră în istoria clubului. „Bocciu” a fost mulțumit de prestația echipei pe care o susține în derby-ul cu FCSB, câștigat cu 1-0 în Giulești.

ADVERTISEMENT

„Au luat 7, o să urmeze 8. Rămâne în palmaresul lor nu contează Steaua aici. Și noi spuneam că nu ne mai intereseză campionatul, nu ne mai interesează nimic, bateți Rapid și Dinamo. Sunt metaforice, dar nu ai cum să te umilești în felul ăsta și să vii după 7-2 și să zici că îmi pare bine că am bătut Steaua.

În palmares rămâne 7-2, urât. În primul rând au pierdut șansa de a merge în cupele europene. Nu știu dacă le convine ca tragerea lor să nu fie undeva prin cupele europene și să fie umilința”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, săgeți către CSA Steaua: „Ne-am chinuit să strângem oameni să întindem coregrafia”

Duminică, 7 mai, s-au împlinit 37 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni, chiar în ziua în care CSA Steaua a întâlnit-o pe teren propriu pe Oțelul Galați. Pentru a celebra momentul, roș-albaștrii au adus Cupa Campionilor la marginea terenului și au realizat o coregrafie, însă tribunele din Ghencea au fost aproape goale.

Gheorghe Mustață nu a ratat ocazia să trimită săgeți către CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a FCSB este convins că odată cu acest moment, suporterii au aflat care este adevărata continuatoare a Stelei. „Nu am făcut petreceri cu șampanie. Noi ne-am chinuit să strângem oameni ca să întindem coregrafia. Toată lumea spunea câtă lume o să vină la CSA, că s-a demonstrat cu Dinamo. A fost praf în ochi. Au venit foarte mulți oameni să vadă stadionul.

Dinamo a avut peste 12.000 de suporteri ceea ce se vede și la fiecare meci, au peluza plină. (n.r. CSA Steaua) S-au chinuit să strângă oameni, să-i împrăștie în toată peluza ca să poată să facă o coregrafie. Când zici că ești Steaua cu 1.900 de oameni nu știu care ar fi scopul echipei. 

Gândiți-vă ce înseamnă să joci pe un stadion atât de mare și frumos. Să vii să spui că a inventat CSA echipa în 2017 și spui că emigrăm noi suporterii. Îi emigram de mult dacă știam că acolo este continuitatea. Emigram și plecam. Ne duceam frumos, încurajam echipa, eram meci de meci 20.000-30.000 de oameni.

Dacă nu este acolo și nu a retrogradat niciodată Steaua cum pot să mă duc la o echipă înființată în 2017 și să spun că este Steaua când eu văd acte și documente. Drept dovadă următorul meci după Dinamo acasă cu Galați. Trebuia să fie arhiplin”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gheorghe Mustață îl apără pe Helmuth Duckadam: „A jucat la CSA, nu la Steaua”

Helmuth Duckadam a refuzat invitația steliștilor la meciul cu Oțelul din Ghencea și a ales să urmărească din tribună partida CSM București – Esbjerg în returul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin. „Duckadam a refuzat și a făcut același gest, faptul că au fost invitați de CSA, unde performanța clară ei au făcut-o, dar nu poți să-i spui că au înființat o echipă în 2017 vino să participi că asta este Steaua la care ai jucat tu.

Nu este aia. Tu ai jucat la CSA, dar nu ai jucat la Steaua asta. Nu are cu ce să fie vândut. Dacă stăm să-i luăm pe fiecare în parte înainte toți o spuneau. Faptul că nu-l suferă pe Gigi Becali și că Gigi Becali a făcut anumite afirmații jignitoare la adresa fostelor glorii normal că oamenii au prins dușmănie.

Dar dacă iei pe performanță și pe continuitatea Clubului Sportiv din 47… Mă așteptam să depășească 2.000, nu 1.800 (n.r. ironic) Da, o știți cu toții. Această echipă este înființată în 2017. De ce nu vor să fie puse la dispoziție documentele. Se vede clar. Ce a vândut domnul Păunescu?”, au fost declarațiile lui Gheorghe Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT