Sport

Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică după un nou eșec. Tehnicianul, băgat în ședință de președintele lui Gaziantep. Update

Gaziantep a suferit un nou eșec în Turcia, iar fanii nu au mai suportat situația dificilă din clasament și i-au cerut demisia lui Marius Șumudică.
25.02.2024 | 14:29
Fanii iau cerut demisia lui Marius Sumudica dupa un nou esec Tehnicianul bagat in sedinta de presedintele lui Gaziantep Update
Gaziantep a suferit un nou eșec în Turcia, iar fanii nu au mai suportat situația dificilă din clasament și i-au cerut demisia lui Marius Șumudică. Sursp foto: Twitter Gaziantep FK
ADVERTISEMENT
25-02-2024
12:37

Președintele lui Gaziantep a convocat o ședință

Președintele clubului Gaziantep, Memik Yilmaz, a plecat extrem de nervos de la stadion după înfrângerea cu Istanbul Bașakșehir și a anunțat măuri drastice.

Conform telgraf.net, boss-ul lui Gaziantep a convocat o ședință la care vor participa atât Marius Șumudică, cât și restul conducerii clubului.

Această întrunire vine după o serie de rezultate slabe pentru Gaziantep. Echipa tehnicianului român a câștigat doar un meci din ultimele cinci, iar fanii sunt nemulțumiți și cer o schimbare.

24-02-2024
16:51

Marius Șumudică, după Gaziantep - Istanbul BB 0-2: „Nu cred că retrogradăm”

Marius Șumudică rămâne optimist, chiar dacă echipa sa e în zona nisipurilor mișcătoare. Nu cred că vom retrograda. Trebuie să luptăm însă pentru asta. Nu știu ce să spun despre meciul de azi.

Ne-am luptat, am jucat bine. Am șutat de 14 ori și n-am dat gol. Dar nu meritam să pierdem astăzi. Adversarul a avut patru șuturi și a dat două goluri. A fost mult mai eficient. Adevărul e că am și avut meciuri grele în această perioadă, cu Galatasaray, Fenerbahce și Istanbul BB.

Mai sunt 11 meciuri și vedem ce e de făcut. Nu știu dacă fanii au sau nu ceva cu mine. Mie îmi place de noi și le transmit că vom rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Șumudică.

În urmă cu o săptămână, tehnicianul român făcea un calcul în ceea ce privește salvarea de la retrogradare a formației sale și anunța că mai are nevoie de cel puțin 4 victorii și 3 remize.

Demisia lui Marius Șumudică, cerută de fanii lui Gaziantep

Situația se complică pentru Gaziantep după eșecul suferit pe teren propriu în meciul cu Istanbul Bașakșehir, scor 0-2, în etapa a 27-a a campionatului Turciei, iar fanii au cerut demisia lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Spectatorii prezenți pe Kalyon Stadyumu din Gazinatep au dat primele semne de nemulțumire în minutul 60, după ce oaspeții au deschis scorul și au început să scandeze: ”Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?”

Însă, situația a devenit mult mai tensionată după ultimul fluier al arbitrului care a consfințit al 13-lea eșec pentru Gaziantep în acest sezon. ”Șumi, demisia!”, au strigat suporterii după încheierea partidei.

ADVERTISEMENT

Istanbul Bașakșehir a deschis scorul prin polonezul Krzysztof Piatek (60) și au închis jocul cu reușita algerianului Mehdi Abeid (90+8). Florin Niță, Deian Sorescu și Denis Drăguș au fost integraliști la Gaziantep, iar Alex Maxim a fost trimis în teren de Șumudică în minutul 66.

În urma acestei înfrângeri, Gaziantep se află pe locul 17, primul retrogradabil, cu 28 de puncte. Același număr de puncte are și Fatih Karagumruk, însă cu golaveraj mai bun și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Șumudică, comparat cu Guardiola și Mourinho

Marius Șumudică este un antrenor atrăgător pentru multe echipe, iar ultima variantă apărută în piață este că ar fi dorit de Universitatea Craiova, care traversează o perioadă neagră cu Ivaylo Petev pe banca tehnică.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a negat această informație, iar fostul atacant al Rapidului, Robert Niță, a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce nu ar vrea ca actualul antrenor de la Gaziantep să-i preia pe ”alb-albaștri”.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a vorbit la superlativ de Marius Șumudică și l-a comparat cu Jose Mourinho și Josep Guardiola, care au tactul de a ști să le vorbească jucătorilor.

ADVERTISEMENT