Sport

Fanii „juveților”, ședință cu jucătorii înainte de Universitatea Craiova – Vllaznia. Unul dintre preferații lui Laszlo Balint a revenit la antrenamente

Laszlo Balint primește vești bune înaintea partidei retur cu KF Vllaznia, din preliminariile Conference League. FANATIK îți dezvăluie numele jucătorului care a revenit la antrenamentele Universității Craiova.
27.07.2022 | 23:59
Fanii juvetilor sedinta cu jucatorii inainte de Universitatea Craiova  Vllaznia Unul dintre preferatii lui Laszlo Balint a revenit la antrenamente
Unul dintre preferații lui Laszlo Balint a revenit la antrenamente. Fanii „juveților” i-au băgat în ședință pe olteni înainte de Universitatea Craiova - Vllaznia
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – KF Vllaznia, din turul secund preliminar din Conference League, este programată joi, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. În prima manșă, formația din Bănie a obținut un rezultat de egalitate împotriva albanezilor, scor 1-1.

Laszlo Balint primește vești bune înainte de Universitatea Craiova – KF Vllaznia. Un jucător al oltenilor a revenit la antrenamente

Universitatea Craiova a susținut antrenamentul oficial înaintea partidei cu KF Vllaznia, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Dan Nistor și Ionuț Vînă nu au fost incluși de Laszlo Balint în lotul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Venit liber de contract după despărțirea de Cracovia, Rivaldinho a început pregătirea alături de jucătorii formației din Bănie. Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate transferul atacantului brazilian de 27 de ani la Universitatea Craiova.

FANATIK a anunțat în premieră că Ștefan Vlădoiu a suferit o întindere musculară în cantonamentul din Austria. Din informațiile noastre, fundașul dreapta al Universității Craiova și-a revenit după accidentate, a participat la ultima ședință de pregătire și ar putea fi inclus în lotul oltenilor pentru partida cu Vllaznia.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint l-a mai antrenat pe Ștefan Vlădoiu la Sportul Snagov, unde a fost împrumutat de Universitatea Craiova. În perioada petrecută la formația din eșalonul secund, 2017-2019, fundașul oltenilor a strâns 50 de partide, a reușit două goluri și patru pase decisive.

Fanii „alb-albaștrilor” i-au băgat în ședință pe olteni înainte de partida Universitatea Craiova – KF Vllaznia

Universitatea Craiova a avut parte de susținerea suporterilor și în prima manșă cu KF Vllaznia, scor 1-1, din Albania. Aproximativ 100 de fani din Peluza Nord au fost prezenți în tribunele stadionului „Loro Borici”, pentru a fi alături de olteni în prima partidă din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i încuraja pe jucători la meciul decisiv cu albanezii, aproximativ 70 de suporteri i-au așteptat pe „juveți” la sfârșitul antrenamentului oficial. Fanii „alb-albaștrilor” își doresc ca Universitatea Craiova să obțină calificarea în turul trei preliminar din Conference League, împotriva albanezilor de la KF Vllaznia,

Ionuț Vînă și Dan  Nistor au fost excluși din lotul Universității Craiova: „Consider că această decizie este una benefică pentru grup”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Vînă și Dan Nistor vor lipsi din lotul Universității Craiova, pentru o perioadă nedeterminată. Laszlo Balint nu regretă decizia luată în privința celor doi jucători, după lipsa de implicare de la antrenamentele și partidele „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup. V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând față de meseria lor și în al doilea rând față de grup și de clubul care îi plătește. Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieșim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”, a declarat Laszlo Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 4,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT