Sport

Exclusiv. Vînă și Nistor au fost excluși! Balint si Copilu taie în carne vie la Universitatea Craiova

Laszlo Balint şi Marian Copilu taie în carne vie la Universitatea Craiova. Dan Nistor şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lot pe perioadă nedeterminată.
25.07.2022 | 17:33
Exclusiv Vina si Nistor au fost exclusi Balint si Copilu taie in carne vie la Universitatea Craiova
Ionuţ Vînă şi Dan Nistor au fost excluşi din lotul U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are un debut dificil de sezon, cu trei remize în primele trei meciuri oficiale. Şefii oltenilor nu au răbdare şi au decis să taie în carne vie, sancţionând jucătorii care nu au atitudinea potrivită în start de sezon.

Balint şi Copilu taie în carne vie la Craiova! Vînă și Nistor au fost excluși din lot

FANATIK a aflat că Ionuţ Vînă şi Dan Nistor au fost excluşi din lot pe perioadă nedeterminată de Marian Copilu şi Laszlo Balint. Celor doi li s-a reproşat lipsa de atitudine de la antrenamente şi de la meciuri.

ADVERTISEMENT

Ambii jucători mai au doi ani de contract cu Universitatea Craiova, însă viitorul lor în tricoul “Ştiinţei” este incert, mai ales că niciunul dintre cei doi nu mai este om de bază în echipa lui Laszlo Balint.

Mihai Rotaru a pus tunurile pe jucători: “Nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți în felul acesta”

Patronul Mihai Rotaru a avut o ieşire nervoasă la adresa jucătorilor după remiza cu U Cluj, scor 1-1. Printre cei ţintiţi de finanţator au fost şi Ionuţ Vînă şi Dan Nistor:

ADVERTISEMENT

”Ceea ce s-a întâmplat cu ’U’ Cluj e o rușine, nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți în felul acesta. Sunt dezamăgit de unii jucători. Sunt 2, 3, 4 care nu au ce căută la noi. E și un început de campionat, sunt optimist, dar prima repriză cu U Cluj a fost un dezastru.

Inexplicabil. Jucători odihniți, care vin după un cantonament bun, e rușinos. Nu au voință, nu au atitudine, nu sunt interesați de propriile lor vieți. Ca să reușești în viață trebuie să muncești, să arăți caracter”, a “tunat” Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Vînă, schimbat la pauză cu U Cluj! Nistor a rămas pe bancă

Din informaţiile FANATIK, lui Ionuţ Vînă i s-a reproşat atitudinea din meciul cu U Cluj. Mijlocaşul a fost înlocuit la pauză cu Valerică Găman, iar o zi mai târziu a fost exclus pe perioadă nedeterminată din lot.

Dan Nistor a fost rezervă neutilizată în meciul cu U Cluj, chiar dacă Balint a făcut şapte modificări faţă de meciul tur cu Vllaznia, din Conference League. Iar singurele minute ale mijlocaşului în această stagiune au fost bifate în prima etapă cu Sepsi, când a evoluat 17 minute.

ADVERTISEMENT

U Craiova, culoar favorabil în Conference League

Universitatea Craiova are un culoar favorabil în Conference League. Dacă vor elimina Vllaznia, oltenii joacă împotriva celor de la Zorya Luhansk în turul trei preliminar, iar dacă vor elimina echipa ucraineană, echipa lui lui Balint preiau statutul de cap de serie în play-off.

  • 34 de ani are Dan Nistor
  • 2021 este anul în care Ionuţ Vînă a plecat de la FCSB la Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 1,72 este cota pentru „1 la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT