Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, mesaj ironic pentru Florinel Coman după incidentul cu permisul auto

24.02.2021 | 10:07
Fanii lui Dinamo mesaj ironic pentru Florinel Coman dupa incidentul cu permisul auto
Fanii echipei Dinamo au avut un mesaj ironic pentru Florinel Coman, după de atacantul de la FCSB a prezentat un permis de conducere care nu este recunoscut în România. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au avut un mesaj ironic pentru Florinel Coman, după de atacantul de la FCSB a prezentat un permis de conducere care nu este recunoscut în România.

Vedeta roș-albaștrilor s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă pe autostradă și nu avea un carnet de conducere valabil în țara noastră.

ADVERTISEMENT

DDB pregătește o surpriză uriașă pentru fanii dinamoviști, posesorii și cei care urmează să cumpere bilete virtuale la meciul cu FC Viitorul, intră în cursa pentru o mașină Suzuki Swift oferită drept premiu.

Florinel Coman, luat la mișto de fanii lui Dinamo

Într-o postare făcută pe contul de Facebook, fanii lui Dinamo din PCH le-au cerut celor care participă la concursul în care se acordă ca premiu un automobil să-și exprime dorința cine ar dori să le aducă mașina la scară și au râs de starul celor de la FCSB, Florinel Coman, promițând că conducătorul auto nu va avea ”permis auto scris în chirilică”.

ADVERTISEMENT

”PESTE JUMĂTATE DIN BILETE SUNT DATE! 13.000 numai astăzi. Cine ai vrea să-ți aducă mașina japoneza la scară? (Promitem că nu va fi condusă de cineva cu permis auto scris în chirilică)”, este mesajul celor din DDB.

”E simplu de tot. Îți iei bilete și de restul ne ocupăm noi. Când îți aducem mașina, vei fi un erou al nostru. Vei fi prezentat peste tot. Și am vrea să ne mândrim cu tine, că ești unul care poartă eșarfa cu Doar Dinamo București, asortată cu ce scrie pe mașină.

ADVERTISEMENT

Fani Dinamo Florinel Coman

În seara asta să aruncați un ochi și pe panourile publicitare din București! Vom fi peste tot. Acum haideți pe www.bilete.ro! Click pe imaginea cu Suzuki și apoi îți alegi câte bilete dorești, cu 5 lei bucata. Apoi pune la comentarii biletele și spune-ne cine ai vrea să vină să-ți aducă mașina”, se mai scrie în postare.

Într-un efort colosal de a aduna banii necesari pentru licență, DDB a demarat diferite acțiuni pentru strângerea de fonduri astfel încât, până la 27 martie, să acopere cei 863.000 de euro necesari.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat dezvăluirile FANATIK privitoare la discuția pe care a avut-o cu Florinel Coman. Jucătorul a fost cel care l-a sunat pe patron pentru a-și cere scuze după scandalul cu Poliția.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 12,50 este cota pentru „total goluri: 5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT