Fotbal intern

Fanii din DDB, primă după Viitorul – Dinamo 1-2! Câţi bani vor încasa “câinii”

02.05.2021 | 20:28
Fanii din DDB prima dupa Viitorul  Dinamo 12 Cati bani vor incasa cainii
Fanii echipei Dinamo sunt hotărâți să ajute prin toate metodele la salvarea de la retrogradare și au anunțat o surpriză neașteptată pentru jucătorim aceștia urmând să aibă prime de obiectiv
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București sunt hotărâți să ajute prin toate metodele la salvarea de la retrogradare și îşi vor premia favoriţii pentru victoria cu Viitorul.

Ce primă vor primi jucătorii lui Dinamo de la fanii din DDB

UPDATE, 2 mai, ora 20:20 / Sâmbătă, cu o zi înainte de meciul Viitorul – Dinamo, fanii din DDB au anunţat că jucătorii lui Dusan Uhrin vor primi o primă de 15.000 de euro dacă vor câştiga duelul de la Ovidiu. “Câinii” s-au impus, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Morsay şi Albentosa, şi acum aşteaptă banii din partea ultraşilor.

ADVERTISEMENT

Fanii le-au promis o primă jucătorilor lui Dinamo

UPDATE, 1 mai, ora 16:00 / Fanii echipei Dinamo au anunțat pe rețelele de socializare că au pregătit o primă de 15.000 de euro pentru jucători dacă vor obține victoria în partida cu FC Viitorul.

”15.000 € PRIMĂ PENTRU MECIUL CU VIITORUL. LUAȚI-NE BANII, BĂIEȚI! Dinamo a bătut-o pe Voluntari și ne-a oferit astfel două zile de liniște, după atâtea nopți nedormite pentru câini. Le meritam! Trebuie să câștigăm NEAPĂRAT și cu Viitorul! ȘANSA NOASTRĂ E ASTA.

ADVERTISEMENT

Lupta la retrogradare este pe viață și pe moarte. Titlul ține mai mult de orgoliu, lupta se dă între echipe cu bani, în timp ce retrogradarea poate însemna falimentul pentru oricare dintre cele care cad. ÎN PLAY OUT E MĂCEL!

Am vorbit cu toți profesioniștii care ne sunt alături, câini de-ai noștri, foști internaționali, oameni grei, care cunosc psihologia jucătorului și care știu exact ce butoane trebuie apăsate. Toți, fără excepție, ne-au sfătuit să facem același lucru, dincolo de toate pe care le-am făcut deja: ‘Dați-le prime, dacă puteți, sunt singurii fără’.

ADVERTISEMENT

IAR DDB O SĂ LE DEA. Bateți Viitorul și veți avea 15.000 € PRIMĂ, băieți! Onorați tricoul, luptați cu toate puterile și noi suporterii vă vom premia! Banii vor proveni din tricouri, donații, sponsorizări și vânzări de bilete. Restul încasărilor de pe AN se vor îndrepta către deplasări!

HAIDEȚI SĂ NE FACEM TOȚI PARTEA, CÂINILOR! ÎMPREUNĂ LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! Mai ales că mâine nu jucăm doar cu Viitorul, ci cu Viitorul lui Hagi! Trebuie să anulăm acel 5% celebru pentru gazde și tot ce înseamnă Regele pentru România!”, au scris fanii într-o postare pe pagina de Facebook PCH-Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fani Dinamo surpriză jucători


Știre inițială, 1 mai, ora 13:56

După o pauză de trei luni, Dinamo a câștigat primul meci în Casa Pariurilor Liga 1,  2-0 cu Voluntari, și a scăpat pentru moment de locurile direct retrograbile.

Fostul internațional Cornel Dinu a avut un  moment de sinceritate după victoria ”câinilor” și crede că lucrurile sunt mult mai grave la clubul din Ștefan cel Mare.

Jucătorii lui Dinamo au primit un mesaj surpriză din partea fanilor

În încercarea de a ajuta echipa să nu ajungă în Liga 2, fanii lui Dinamo din Spania le-au pregătit o surpriză jucătorilor și au anunțat că vor strânge bani prin care îi vor premia pe elevii lui Dusan Uhrin dacă vor reuși salvarea de la retrogradare.

”DDB din Diaspora vă adresează acest mesaj pentru a încerca să motivăm un pic mai mult prima echipă în lupta pentru evitarea retrogradării. După cum știți, băieții noștri au obținut o victorie după multe meciuri cu ghinion, urmând o serie de meciuri extrem de importante în următoarele săptămâni.

Din acest motiv ne-am gândit să pregătim o PRIMĂ de obiectiv cum se procedează la toate echipele de fotbal, bineînțeles cu ajutorul nostru al tuturor. PRIMA va ajunge la jucători doar în cazul că Dinamo rămâne în prima ligă, la finalul sezonului”, se arată în postarea făcută de DDB Spania.

Banii vor ajunge la jucători printr-o legendă a clubului

”Fiecare organizație DDB va face liste cu cei ce doresc să colaboreze. Fiecare persoană care vrea să ajute donează pentru acestă primă cât dorește, neexistând sumă minimă sau maximă. Banii se vor da la finalul sezonului NUMAI în cazul în care Dinamo rămâne in Liga 1 și suma strânsă va ajunge la jucători prin intermediul unui fost mare atacant al lui Dinamo”, se mai arată în mesaj.

Fani Dinamo surpriză jucători

Chiar dacă victoria obținută contra Voluntariului a reaprins speranțele întregii suflări dinamoviste, lupta pentru evitarea retrogradării încă nu s-a încheiat. Acesta este mesajul cât se poate de ferm pe care Dănuț Lupu a ținut să-l transmită elevilor lui Dusan Uhrin, aflați pe loc de baraj înaintea celor cinci partide rămase de disputat din play-out-ul Ligii 1.

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înaintea meciului cu Dinamo în care a vorbit despre  problemele de la cele două echipe. Fostul internațional a dezvăluit că a simțit presiunea pe pielea lui, în cariera de jucător, când îi tremura piciorul de teamă.

ADVERTISEMENT
Tags: