Sport

Fanii lui Liverpool îl iau peste picior pe Jurgen Klopp după rușinea de la Napoli. „Își caută scuze, acum sunt artificiile”

Jurgen Klopp a dat vina pe fanii lui Napoli pentru înfrângerea, 1-4, în meciul de miercuri, iar suporterii lui Liverpool nu l-au iertat.
08.09.2022 | 00:50
Fanii lui Liverpool il iau peste picior pe Jurgen Klopp dupa rusinea de la Napoli Isi cauta scuze acum sunt artificiile
Fanii lui LIverpool spun că Jurgen Klopp nu ar trebui să-și caute alibiuri după ce echipa sa a pierdut, net, la Napoli. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Finalistă, anul trecut, în Liga Campionilor, Liverpool este în criză. A ratat startul în Premier League, iar acum, și pe cel din actuala ediție a celei mai importante competiții inter-cluburi. A fost 1-4 la Napoli. Jurgen Klopp și-a scuzat elevii, spunând că n-au putut să doarmă, noaptea trecută, din pricina fanilor lui Napoli. Dar a fost repede pus la punct, pe rețelele de socializare.

”Klopp își caută mereu alibiuri”, este concluzia suporterilor

Este adevărat, Jurgen Klopp a semnalat încă înaintea întâlnirii cu Napoli, comportamentul fanilor gazdă. Din pricina cărora, evident, elevii săi nu s-au putut odihni.

ADVERTISEMENT

”Cu Napoli, echipa se schimbă, dar oamenii nu. Am simțit asta aseară la hotel, au fost din nou artificii. Ei nu te lasă să uiți pentru ce ești aici”, a spus germanul.

Pentru fanii englezi însă, această scuză nu ține. Poate și pentru că nu este prima dată când Klopp își caută alibiuri. Și a făcut-o încă de la momentul în care a venit în Anglia.

ADVERTISEMENT

S-a plâns că a bătut vântul, la un meci pierdut cu Wolves, în FA Cup. În 2019. La fel, câteva luni mai târziu, la un derby local, cu Everton.

A dat vina, la un alt joc, pe faptul că meciul nu a fost prelungit suficient pentru că postul de televiziune care transmitea jocul nu mai avea spațiu de emisie.

ADVERTISEMENT

Iar în acest sezon, a oferit explicații ciudate pentru rezultatele nefaste. La întâlnirea cu Fulham, încheiată 2-2, a vorbit despre gazonul ars. Iar după remiza cu Crystal, 1-1, a spus că i-au lipsit mulți titulari, ”de parcă o vrăjitoare mi-a blestemat fotbaliștii”.

Reacție rapidă a suporterilor lui Liverpool după umilința cu Napoli

”Klopp își caută iar scuze, artificii de data aceasta”, a scris un suporter pe Twitter. O replică similară a avut și un alt suporter al echipei britanice.

ADVERTISEMENT

Au existat însă și suporteri care au sărit să-l apere. ”Este un lucru destul de corect de care să te plângi, Klopp nu-și caută scuze, nu face decât să vorbească despre fapte”, a spus unul dintre aceștia.

Însă Daily Star nu a ratat ocazia să reamintească faptul că și fanii lui Liverpool au folosit o astfel de tactică în trecut. Iar cel mai bun exemplu este seara de dinaintea jocului cu FC Barcelona, din 2019. Atunci când formația britanică a reușit o uluitoare ”remontada” în fața trupei conduse de Messi.

ADVERTISEMENT