Fotbal international

Fanii lui Liverpool sunt îngrijorați! Jordan Henderson, căpitanul „cormoranilor”, s-a accidentat și va lipsi trei săptămâni

21.02.2020 | 16:50
Fanii lui Liverpool sunt ingrijorati Jordan Henderson capitanul cormoranilor sa accidentat si va lipsi trei saptamani
ADVERTISEMENT

Fanii lui Liverpool sunt îngrijorați în privința calificării în „sferturile” Champions League, după ce „cormoranii” au pierdut împortiva lui Atletico Madrid (0-1). Mai mult decât atât, aceștia au mai primit încă o veste proastă și anume că Jordan Henderson, căpitanul echipei, va fi indisponibil trei săptămâni.

Jordan Henderson va lipsi trei săptămâni

Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool va lipsi trei săptămâni, în urma accidentării suferite în meciul cu Atletico Madrid și are șanse foarte mici să joace în manșa retur cu spaniolii, pe „Anfield”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Liverpool speră ca echipa să cucerească titlul în Premier League, după o pauză de 30 de ani, dar și-ar dori ca echipa lor să câștige din nou trofeul Champions League, cucerit în sezonul trecut.

Jurgen Klopp crede în șansa echipei sale

Chiar dacă Atletico Madrid a câștigat cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Liverpool, iar defensiva gândită de Diego Simeone a părut impenetrabilă, Jurgen Klopp crede că meciul de pe „Anfield” va schimba soarta calificării:

ADVERTISEMENT

Nu este ceea ce trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat. A fost lupta la care ne așteptam și atmosfera pe care o preconizam înaintea meciului, dar mi-au plăcut multe dintre aspectele jocului nostru. Este doar un deficit de un gol și jucăm returul acasă.

Am avut probleme în ultima treime. Ei s-au apărat cu tot ce au avut, jocul lor defensiv din propriul careu a fost incredibil. Este, totuși, dificil când ai de refăcut un deficit de un gol în fața unei astfel de formații, calificată la 0-0 în retur, dar nu este nimic decis, vă așteptăm pe Anfield!”.

ADVERTISEMENT

„A fost exagerat că mi-a dat arbitrul cartonaș galben, sunt destul de convins că noi trebuia să avem o aruncare de la margine înainte fazei în care ei au marcat”, a încheiat tehnicianul german.

  • 11 martie este data la care Liverpool va juca manșa retur cu Atletico Madrid