Sport

Fanii lui Manchester City au găsit vinovatul după eliminarea din Champions League: ”Prostul săptămânii”

Manchester City a fost eliminată de Real Madrid din Champions League, iar fanii englezi au găsit vinovatul pentru acest eșec.
18.04.2024 | 11:48
Fanii lui Manchester City au gasit vinovatul dupa eliminarea din Champions League Prostul saptamanii
Manchester City a fost eliminată de Real Madrid din Champions League, iar fanii englezi au găsit vinovatul pentru acest eșec. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

”Cetățenii” au fost învinși la loviturile de departajare de ”galactici”, scor 3-4, și și-au luat adio de la apărarea trofeului. Trupa lui Pep Guardiola nu mai poate realiza astfel tripla istorică reușită în sezonul precedent.

S-a găsit vinovatul pentru eliminarea lui Manchester City

După încheierea meciului retur de pe Etihad Stadium, fanii lui Manchester City au fost extrem de dezamăgiți de contraperformanța favoriților și au găsit imediat vinovatul pentru eliminarea în fața lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Furia suporterilor nu s-a îndreptat către Bernardo Silva sau Mateo Kovacic, cei doi jucători care au ratat la loviturile de departajare, nici către ceilalți fotbaliști pentru jocul destul de slab și nici măcar către managerul Pep Guardiola pentru inovațiile sale.

Vinovatul principal pentru eșecul ”cetățenilor” a fost găsit spectatorul care a ținut momente bune mingea în tribune înainte de a o returna pentru executarea loviturii de departajare de către Bernardo Silva.

ADVERTISEMENT

Balonul a ajuns în tribune șutat de Luka Modric, nervos după ce a ratat de la punctul cu var. Portughezul lui Manchester City a venit să execute, însă mingea încă nu se întorsese din peluză. Au fost momente de așteptare și confuzie, iar cei mai mulți consideră că Silva și-a pierdut concentrarea.

Foștii fotbaliști sunt de acord cu fanii lui City

”Fanul care a ținut de minge înainte ca Bernardo Silva să execute lovitura de la 11 metri este cu siguranță candidat la prostul săptămânii” sau ”Cum trebuie să se simtă acum fanul lui Man City care a ținut balonul înainte de penalty-ul lui Bernardo Silva?”, sunt doar câteva comentarii făcute pe rețelele de socializare de susținătorii ”cetățenilor.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere sunt și fotbaliștii Joleon Lescott și Rio Ferdinand. ”Așteptarea l-a făcut să-și piardă concentrarea. Este mult timp, începi să te gândești. Este o execuție slabă”, a declarat Lescott, fost jucător la Manchester City, conform Daily Mail.

La rândul său, Ferdinand, care lucrează ca expert la TNT Sports, a spus că este o ”rușine” că fanii City au întârziat lovitura lui Bernardo Silva, care a fost vizibil frustrat în timp ce a așteptat să execute.

ADVERTISEMENT

Portughezul lui Manchester City a șutat pe mijlocul porții, dar Andriy Lunin a rămas pe picioare și a parat lovitura. Kepa Arrizabalga, portarul de rezervă al Realului, i-ar fi transmis ucraineanului cum va trage Bernardo Silva.

ADVERTISEMENT