Sport

Fanii lui PSG, pedeapsă pentru starurile Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe: ”Doar noi am fost la înălțime”

PSG este foarte aproape de un nou titlu în Ligue 1, dar fanii sunt total nemulțumiți de prestațiile jucătorilor, în frunte cu vedetele Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe, și au decis să-i pedepsească la meciul cu Lens.
23.04.2022 | 15:50
Fanii lui PSG pedeapsa pentru starurile Leo Messi Neymar si Kylian Mbappe Doar noi am fost la inaltime
PSG este foarte aproape de un nou titlu în Ligue 1, dar fanii sunt total nemulțumiți de prestațiile jucătorilor, în frunte cu vedetele Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe, și au decis să-i pedepsească la meciul cu Lens. Sursă foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON
ADVERTISEMENT

Ultrașii parizieni i-au contestat vehement de elevii lui Mauricio Pochettino, dar și conducerea clubului, pentru faptul că sunt dezinteresați de culorile clubului.

Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe, pedepsiți de fanii lui PSG

Superstarurile Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe se pot încorona campioni în Ligue 1 dacă scot cel puțin o remiză în partida de pe Parc des Princes cu Lens, dar fanii lui PSG sunt în continuare supărați și pregătesc un protest important.

ADVERTISEMENT

Cea mai importantă facțiune a galeriei pariziene, Collectif Ultras Paris, a dat publicității un comunicat prin care anunță că nu vor sărbători alături de jucători în eventualiatea câștigării titlului și vor părăsi peluza în minutul 75.

”Invităm toţi suporterii parizieni să vină şi să sărbătorească titlul alături de noi în faţa tribunei Auteuil din minutul 75 dacă scorul este în favoarea noastră.

ADVERTISEMENT

Vom ieşi apoi din tribune pentru a ne aduna în faţa Auteuil pentru a sărbători sfârşitul unui sezon în care doar suporterii au fost la înălţime”, au anunțat fanii, conform publicației Le Figaro.

Șeicii vor să renunțe la PSG

În etapa a 31-a din Ligue 1, PSG va întâlni pe teren propriu formația Lens și poate câștiga titlul cu numărul 10 dacă va obține cel puțin un punct. Trupa lui Mauricio Pochettino are șansa să se încoroneze campioană și în cazul unei înfrângeri, dar este nevoie ca Olympique Marseille să nu câștige duminică meciul de la Reims.

ADVERTISEMENT

Noul președinte al Collectif Ultras Paris, Romain Mabille, i-a criticat săptămâna trecută pe Messi și Neymar, considerând că cele două vedete nu oferă un fotbal pe măsura salariilor primite și a susținerii pe care au avut-o din partea fanilor.

PSG stă pe un butoi cu pulbere din cauza lipsei rezultatelor pe plan internațional. Din această cauză a apărut informația că șeicii din Qatar sunt pregătiți să renunțe la club, iar acest lucru ar urma să se întâmple la finalul anului, imediat după încheierea turneului final al Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Emirul Qatarului este nemulțumit că în cei 11 ani de când s-a implicat la PSG echipa nu a câștigat Champions League, iar posibila  plecare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare să fie picătura care a umplut paharul.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lens: 6,00 este cota pentru „scor corect prima repriză: 2-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT