Fotbal international

Fanii marocani și croați, show total la Campionatul Mondial! Atmosferă fierbinte pe stadionul Al Bayt. Foto

Suporterii din Maroc și Croația au creat o atmosferă senzațională la meciul din Grupa F de la Campionatul Mondial din Qatar.
23.11.2022 | 13:24
10.000 de suporteri a avut Maroc pe stadion, în timp ce croații au fost în jur de 2-3.000
ADVERTISEMENT

Maroc și Croația s-au întâlnit în primul meci de miercuri pe stadionul Al Bayt, iar fanii celor două țări au creat o atmosferă electrizantă, în meciul încheiat la egalitate, scor 0-0.

10.000 de marocani au făcut spectacol la meciul Maroc – Croația

Stadionul Al Bayt are o capacitate de 60.000 de locuri. Chiar dacă în tribune nu au fost prezenți aproximativ 50.000 de fani, suporterii celor două țări au creat o atmosferă extrem de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Atât ultrașii marocani, cât și cei croați sunt cunoscuți pentru pasiunea cu care își susțin echipele favorite, mai ales prima reprezentativă.

Peluza rezervată suporterilor marocani a fost plină, iar aceștia au fost extrem de bine organizați și au dominat fără probleme fondul sonor. Maroc a fost susținută de 10.000 de fani, în timp ce croații au avut doar în jur de 3.000 de fani.

ADVERTISEMENT
Peluza roșie a suporterilor marocani la meciul împotriva Croației
Peluza roșie a suporterilor marocani la meciul împotriva Croației.

Nu au fost mai prejos nici fanele la partida Maroc – Croația. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Suporterele sexy nu au lipsit nici la meciul dintre Maroc și Croația, așa cum s-a întâmplat și la celelalte partide de la Campionatul Mondial din Qatar. Croația a punctat prima la capitolul imagine.

Nici marocancele nu s-au lăsat însă mai prejos și au impresionat cu frumusețea lor, fiind apreciate chiar și de suporterii croați.

ADVERTISEMENT
Fanele marocance, alături de suporterii croați
Fanele marocance, alături de suporterii croați

Croația și Maroc fac parte din Grupa F la Campionatul Mondial, alături de Canada și Belgia.

De ce a lipsit trofeul Cupei Mondiale la meciul dintre Maroc și Croația

Toate partidele Campionatului Mondial de până acum s-au disputat în prezența unei replici uriașe a marelui trofeu. Acest lucru nu s-a întâmplat însă și la meciul dintre Maroc și Croația.

Partida care s-a disputat pe stadionul Al Bayt, cel pe care a avut loc meciul de deschidere, a rămas fără trofeul. Balonul s-a spart chiar la meciul dintre Qatar și Ecuador. Organizatorii nu au avut o altă copie pentru a o putea înlocui.

ADVERTISEMENT

Imaginea zilei cu un fan croat. A venit cu un tricou jumătate Messi, jumătate Modric

Un fan al Croației a ieșit în evidență la meciul cu Maroc, mai multe decât oricine. Bărbatul a venit îmbrăcat cu un tricou împărțit între Argentina și Croația.

Imaginea zilei la Campionatul Mondial. Un fan croat a venit la meci cu jumătate de tricou al Argentinei și jumătate al Croației
Imaginea zilei la Campionatul Mondial. Un fan croat a venit la meci cu jumătate de tricou al Argentinei și jumătate al Croației

Jumătate era în culorile „pumelor” și cu numele lui Lionel Messi, iar cealaltă în culorile Croației și cu numele lui Luka Modric: „Lionel Messi și Luka Modric, căpitanii mei”, a fost mesajul fanului.

ADVERTISEMENT
Tags: