Life

Fanii Netflix, în doliu! A murit cel mai iubit star dintr-un cunoscut show: „Odihnește-te în pace!”

Fanii serialului Netflix „Queer Eye” sunt în doliu! Unul din cei mai apreciați actori ai producției, Tom Jackson, a murit la 63 de ani.
11.03.2023 | 09:35
Fanii Netflix in doliu A murit cel mai iubit star dintrun cunoscut show Odihnestete in pace
A murit un cunoscut star Netflix. Tom Jackson (cu barbă și ochelari, centru) avea 63 de ani. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea Netflix! Tom Jackson, cunoscut pentru serialul „Queer Eye”, a murit la vârsta de 63 de ani. Acesta suferea de o boală cumplită.

Doliu pentru fanii Netflix. Un cunoscut star de  reality-show a murit de cancer

Tom a fost preferatul publicului în producția de pe Netflix, o serie în care oameni simpli se lăsau pe mâna unor experți pentru a-și schimba imaginea. Reality-show-ul filmat în regim de serial i-a adus popularitatea la care nu visa. Tom a fost participantul preferat al celor care urmăreau acest show.

ADVERTISEMENT

Familia susține că bărbatul s-a stins din viață la la începutul lunii martie, acesta suferind de un cancer cu metastaze. Tom a fost primul participant în serialul „Queer eye” care a avut curajul să își transforme look-ul, în anul 2018, atunci când s-au reluat filmările acestei producții.

Jackosn s-a lăsat pe mâinile celor cinci specialiști pe nume Tan France, Bobby Berk, Jonathan Van Ness, Antoni Porowski și Karamo Brown. Episodul în care acesta a jucat s-a numit „Urâțenia nu se vindecă”, Tom, la fel ca mai toți cei care au vrut o schimbare în viața lor, având o serie de complexe legate de fizicul lor.

ADVERTISEMENT

Tom Jackson era un banal șofer de camion înainte să devină celebru

Tom era șofer de camion și, până când a auzit de consilierii de imagine de la „Queer Eye” nu s-a gândit  că poate o schimbare de look ar fi potrivită pentru a scăpa de frustrări.

Participarea în serialul de pe Netflix nu doar că l-a ajutat pe camionagiu să se accepte așa cum e, dar aceasta i-a adus și notorietate, devenind o mică vedetă. Apropiații spun că era dornic să povestească oricărei persoane pe care o întâlnea experiența sa din „Queer Eye”.

ADVERTISEMENT

Producătorii show-ului de pe Netflix nu l-au uitat pe Tom. Pe Instagram, pagina celebrei emisiuni a publicat câteva imagini cu Tom și niște cuvinte emoționante în memoria sa. „E foarte dificil să spunem adio unui membru al familiei Queer Eye. Odihnește-te în pace, Tom Jackson!”, se arată în postare, potrivit publicației La Tercera.