Sport

Fanii olteni, nemulțumiți de numărul de bilete primite la meciul Rapid – U Craiova: ”Deși stadionul este nou, obiceiurile rămân vechi”

Fanii olteni au lansat o serie de acuzații după ce au aflat numărul de bilete pe care îl primesc la partida Rapid - U Craiova.
07.11.2022 | 18:05
Fanii olteni nemultumiti de numarul de bilete primite la meciul Rapid  U Craiova Desi stadionul este nou obiceiurile raman vechi
Fanii olteni au lansat o serie de acuzații după ce au aflat numărul de bilete pe care îl primesc la partida Rapid - U Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din etapa a 18-a din SuperLiga se va disputa sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Giulești.

Numărul de bilete primit pentru Rapid – U Craiova, motiv de supărare pentru fanii olteni

Fanii olteni au primit doar 620 de bilete la meciul Rapid – U Craiova și consideră că gazdele au făcut tot posibilul să nu acorde nici măcar 5% din capacitatea stadionului pentru oaspeți, așa cum prevede legea.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă mergem în premieră pe noul stadion al nesăpunarilor și mergem să le luăm și locul în clasament. Din păcate, deși stadionul este nou, obiceiurile rămân vechi și primim doar 620 de bilet. Deși minimul pentru oaspeți este de 5% din capacitatea stadionului, adică 700 pentru un stadion de 14.000 de locuri… noi i-am tratat mereu corect la Craiova.

Asta înseamnă că acea conservă are 12.400 de locuri sau clubul gazdă e grețos și cu complicitatea Ligii și a organelor a organizat un sector al oaspeților mai mic decât îi obligă legea”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Peluzei Nord Craiova.

ADVERTISEMENT

Cât costă deplasarea oltenilor la București

Suporterii Universității Craiova au anunțat că transportul organizat la București costă 75 de lei, iar un bilet la meci se ridică la 15 lei. Deplasarea se va face cu trenul, plecarea fiind programată la ora 15:30 din Craiova, iar sosirea este prevăzută la 18:50 în Gara de Nord, acolo unde va fi și întâlnirea cu fanii olteni din București.

”Prioritate la bilete o să aibă suporterii care merg organizat cu trenul! Înscrierile se fac în fiecare seară dupa programul care o să fie anunțat pe pagină în limita numărului de locuri disponibile.

ADVERTISEMENT

Un suporter se poate considera înscris doar după ce a achitat costul transportului și al biletului. Datorită faptului că cererea este foarte mare, nu rezervăm locuri neachitate”, se mai scrie pe pagina suporterilor din Bănie.

Rapid a acuzat un gest similar făcut de FCSB

Scandalul iscat de fanii Universității Craiova apare la scurt timp după ce patronul Rapidului, Victor Angelescu, a criticat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI strategia celor de la FCSB, care le-au pus la dispoziție giuleștenilor doar 2.400 de bilete, adică 5% din capacitatea Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

La derby-ul FCSB – Rapid atmosfera a fost una extrem de încinsă. Ultrașii gazdelor și-au dat în petic cu torțe și scandări rasiste, iar fanii oaspeți au huiduit momentul de reculegere ținut în memoria lui Sabin Nicolae, fost operator la Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,47 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Ocna Mureș – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT