Sport

Modelul de tricou care face furori în Ghencea. Mesajul fanilor FCSB pentru Peluza Sud Steaua

FCSB așteaptă un stadion plin la derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea. Un fan al vicecampioanei, mesaj clar pentru CSA Steaua București.
06.08.2023 | 19:39
Modelul de tricou care face furori in Ghencea Mesajul fanilor FCSB pentru Peluza Sud Steaua
28.000 de fani sunt pe stadion la FCSB - CFR Cluj
ADVERTISEMENT
06-08-2023
16:46

Un fan al FCSB, mesaj clar pentru Peluza Sud Steaua

Reporterii FANATIK au surprins un moment inedit cu un ultras din Peluza Nord, care avea un tricou cu un mesaj special: „FCSB = Steaua”. Pentru suporterii FCSB, faptul că echipa lor a reușit să intre pe stadionul Ghencea este un moment important și o adevărată sărbătoare. 

Un fan al vicecampioanei a avut un mesaj clar înainte de FCSB - CFR Cluj
Un fan al vicecampioanei a avut un mesaj clar înainte de FCSB – CFR Cluj

Până în acest moment, ultrașii de la Sud Steaua nu și-au făcut apariția în preajma stadionului și nu au existat incidente între cele două mari rivale. 

06-08-2023
15:27

Bișnițarii vând în continuare bilete la FCSB - CFR Cluj

Deși se anunță sold-out la FCSB – CFR Cluj, bilete sunt încă disponibile în zona stadionului din Ghencea, la bișnițari. Aceștia au mai scăzut din pretenții, iar în acest moment cer aproximativ dublu față de prețul oficial. 

Un bilet la peluză se vinde cu 50 de lei la bișnițari. Rămâne de văzut dacă vor fi locuri libere în stadion din cauza bișnițarilor, așa cum s-a întâmplat cu Dinamo, pe Arcul de Triumf.

FCSB a anunțat că a vândut peste 27.000 de bilete la meciul cu CFR Cluj de pe stadionul „Steaua”, iar ultimele 3.000 de bilete au fost puse în vânzare la casele de bilete.

FCSB – CFR Cluj și pe placul bișnițarilor. Cât a ajuns să coste pe internet un bilet la derby-ul din Ghencea

FCSB mizează pe un stadion plin la primul meci în Ghencea după mai bine de opt ani, iar fanii au cumpărat în doar o zi nu mai puțin de 22.000 de bilete. Se pare că printre cei care au achiziționat online s-au numărat și mai mulți bișnițari care vând acum tichetele prețioase la suprapreț.

ADVERTISEMENT

Astfel, un bilet la tribuna întâi a ajuns să se vândă cu 200 de lei, dublu față de prețul oficial. Ba, mai mult, un bilet la VIP a ajuns să coste 350 de lei, deși inițial putea fi cumpărat cu doar 200 de lei.

Pe internet au ajuns să fie scoase la vânzare și invitații, așa cum se poate observa și în poza de mai jos. Un bilet la Peluza Nord, unde va sta galeria FCSB-ului a ajuns pe olx la 70 de lei bucata.

ADVERTISEMENT

FCSB, surprize cu biletele la meciul cu CFR Cluj? La fel s-a întâmplat și cu Dinamo pe Arcul de Triumf

Jandarmeria Română a anunțat măsuri speciale de securitate pe stadionul „Steaua” la derby-ul FCSB – CFR Cluj, iar accesul spectatorilor se va face în baza biletelui și a unui act de identitate.

Același lucru s-a întâmplat și pe arena „Arcul de Triumf” la meciul cu Dinamo, când peste 1.000 de locuri au rămas libere, deși vicecampioana României anunțase sold-out.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, fanii care și-au cumpărat bilete prin alte căi sau de la alte persoane ar putea să nu intre pe stadionul Ghencea ținând cont că vor fi nevoiți să prezinte și un act de identitate. Suporterii FCSB-ului pot cumpăra ultimele bilete la casele de la stadionul Ghencea, dar și de la Național Arena, chiar și în ziua meciului.

Ultrașii lui CSA Steaua București s-au lăudat de asemenea că și-au achiziționat bilete la meciul dintre FCSB și CFR Cluj, care este o partidă cu grad ridicat de risc.

ADVERTISEMENT

Partida dintre FCSB și CFR Cluj se dispută duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua. Vicecampioana României are punctaj maxim și e lider după primele 3 etape, în timp ce echipa Andrea Mandorlini e pe locul 3 cu 7 puncte.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru pronosticul „1X” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT