Sport

Fanii Universității Craiova își premiază favoriții. Cine e jucătorul sezonului și ce reușită a fost desemnată cea mai frumoasă

Fanii Universității Craiova îi vor premia pe favoriți la ultimul meci al sezonului. Alexandru Cicâldău a fost desemnat MVP-ul acestui an competițional, în timp reușita lui Ștefan Baiaram din meciul cu CFR Cluj a fost desemnată cea mai frumoasă a sezonului.
26.05.2021 | 13:12
Fanii Universitatii Craiova isi premiaza favoritii Cine e jucatorul sezonului si ce reusita a fost desemnata cea mai frumoasa
ADVERTISEMENT

Trupa lui Marinos Ouzounidis se pregătește de ultimul meci al acestui sezon, dar și de o sărbătoare pe stadionul „Ion Oblemenco”. Cu ocazia partidei cu Academica Clinceni, „alb-albaștrii” vor vedea din nou fani pe arena din Bănie.

7.000 de oameni sunt așteptați să asiste la jocul de fotbal, dar și la un spectacol pe care oficialii Științei îl pregătesc. Un joc de lumini impresionant, un concert al lui Andrei Păunescu, dar și un spectaculos foc de artificii sunt ingredientele prin care Universitatea le urează „bine ați revenit” oamenilor care vor lua loc în tribune.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova îi premiează pe Alexandru Cicâldău și pe Ștefan Baiaram. „Decarul” este cel mai bun om al sezonului pentru Știința, în timp ce tânărul de 18 ani a marcat cel mai frumos gol

Suporterii Universității Craiova și-au făcut un obicei de a premia cel mai bun jucător și cel mai frumos gol la ultimul meci din fiecare sezon. Așa se va întâmpla și la partida cu Academica Clinceni, ultima din sezonul competițional 2020-2021.

Comunitatea „sUpporters UCV” a pregătit premiile care le vor fi înmânate lui Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram. Primul a fost ales de către suporteri MVP-ului sezonului, în timp ce Baiaram a marcat cel mai frumos gol al acestui an competițional.

ADVERTISEMENT

„Cic” a fost jucătorul Științei care i-a impresionat pe fani, iar acesta ajunge la două premii consective de „MVP” al sezonului. Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai grupării din Bănie. Cotat la 6 milioane de euro, „decarul” a evoluat în 43 de meciuri și a înscris de 12 ori, reușind și patru pase decisive.

Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău a fost desemnat cel mai bun om al sezonului de către fani

La doar 18 ani, Ștefan Baiaram a fost om de bază în acest sezon pentru Universitatea Craiova. Chiar dacă nu a reușit să marcheze de prea multe ori în tricoul Științei, având doar trei goluri, dintre care unul a fost în preliminariile Europa League, Baiaram a avut o execuție senzațională în înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-3. Astfel, execuția i-a impresionat pe fani, iar Ștefan Baiaram va primi trofeul care consemnează că a reușit cel mai frumos gol al acestui sezon competițional.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram
Ștefan Baiaram a marcat un gol superb contra CFR-ului

Universitatea Craiova încheie sezonul cu un spectacol pregătit cu ocazia revenirii fanilor în tribune. Marinos Ouzounidis are și el o surpriză. Nepotul lui Ilie Balaci, în lot pentru acest meci

Universitatea Craiova vrea să încheie sezonul cu un spectacol. Pe lângă victoria pe care „juveții” o țintesc în meciul cu Academica Clinceni, oltenii au pregătit și un spectacol după meci, cu o imensă scenă amplasată pe teren. Jucătorii vor urca pe ea și vor prezenta trofeul Cupei României. Andrei Păunescu va cânta imnul echipei din Bănie în timpul ceremoniei.

Pe lângă lucrurile extrasportive, suporterii ar putea să aibă parte și de un moment cu o puternică semnificație. Marinos Ouzounidis l-a oprit în lot pentru acest meci pe Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, fostul jucător legendar al Științei. Tânărul atacant de doar 16 ani ar putea bifa primele minute la echipa mare.

ADVERTISEMENT

Până acum, Atanas a jucat doar la echipa a doua a Universității, în Liga 3, dar și la Centrul de Copii și Juniori. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că nepotul lui Balaci a semnat cu formația la care bunicul său a scris istorie.

Stadionul „Ion Oblemenco” are porțile deschise pentru spectatori pentru prima dată după un an și câteva luni. Oficialii așteaptă ca 25  de procenete din capacitatea arenei să fie ocupată de suporteri. Cu o zi înainte de meciul cu Clinceni, Marius Constantin și Ștefan Vlădoiu s-au întâlnit cu fanii.

„Ne bucurăm că s-au dat drumul fanilor pe stadioane. Chiar dacă nu voi juca, voi fi prezent pe stadion și mă bucur de atmosfera care va fi, ne bucurăm și de cei 25%,” a declarat „vetaranul” Constantin, cel care a anunțat că va continua să joace și la anul pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT