Fotbal intern

Fanii Universității Craiova, mesaj dur pentru Pigliacelli: „Forza Știința, fără trădători!”

31.01.2020 | 18:28
Fanii Universitatii Craiova mesaj dur pentru Pigliacelli Forza Stiinta fara tradatori
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova își mențin poziția față de Mirko Pigliacelli, portarul echipei, și i-au transmis un nou mesaj dur. În partida cu Gaz Metan Mediaș, FANATIK a aflat că italianul va fi titular, chiar dacă suporterii îl consideră trădător.

Fanii Universității Craiova, mesaj dur pentru Pigliacelli

Fanii Peluzei Nord Craiova i-au transmis un mesaj dur lui Mirko Pigliacelli, chiar înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș: „Rămâne cum am stabilit! Diseară ne vedem la meci, cât mai mulți, că avem treabă. Forza Știința, fără trădători!”.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a jucat 22 de partide pentru Universitatea Craiova în acest sezon, dar nu a mai fost utilizat în ultimele șase meciuri, din cauza unui conflict cu Victor Pițurcă, fostul tehnician al echipei.

  • 26 iunie a împlinit Mirko Pigliacelli pe 30 iunie

„Eu zic că suntem puternici, dar trebuie să o arătăm și pe teren”

Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, este încrezător înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș și speră că elevii săi vor obține victoria: „Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe care se luptă cu noi pentru play-off. Sunt posibile toate scenariile, dar trei puncte ne-ar ajuta foarte mult pentru configuraţia clasamentului, pentru ce va fi în viitor.

ADVERTISEMENT

Eu zic că suntem puternici, că am făcut o pregătire bună, dar trebuie să demonstrăm pe teren, degeaba zic eu că suntem pregătiţi, dacă nu arătăm atunci când contează.

Cei de la Gaz Metan au jucători buni, în special în atac, dar eu cred că jucătorii noştri pot face faţă unui asemenea meci, indiferent pe cine voi folosi. Sunt convins că vor face un meci bun şi nu vor avea probleme în faza defensivă”.

ADVERTISEMENT

„Despre unica achiziţie a Ştiinţei din iarna aceasta, Dan Nistor, Cornel Papură a declarat:„Dan Nistor este un jucător care ne poate ajuta, a reuşit să se impună deja în primul 11, are potenţial, are şi o mare experienţă, este matur, a depăşit 30 de ani, este un câştig pentru noi”, a mai spus Corneliu Papură.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT