Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Fapte animalice!” Reacția directorului FRF, Mihai Stoichiță, la imaginile cu arbitrul turc bătut: „Acest bașkan l-a salvat pe Erdogan în trecut”

Mihai Stoichiță a reacționat la imaginile în care arbitrul turc a fost bătut de președintele lui Ankaragucu. Directorul FRF este de părere că faptele bașkanului au fost animalice.
12.12.2023 | 12:28
Fapte animalice Reactia directorului FRF Mihai Stoichita la imaginile cu arbitrul turc batut Acest baskan la salvat pe Erdogan in trecut
Mihai Stoichiță a reacționat la imaginile în care arbitrul turc a fost bătut de președintele lui Ankaragucu. Directorul FRF este de părere că faptele bașkanului au fost animalice.
ADVERTISEMENT

Ankaragucu a făcut egal acasă cu Rizespor, scor 1-1. Olimpiu Morțuan a marcat un super gol pentru turci, însă nu acesta a fost cel mai important moment al meciului. Președintele gazdelor l-a lovit cu pumnul pe arbitru, iar lucrurile au degenerat. Mihai Stoichiță a reacționat la imaginile în care centralul a fost bătut de bașkan.

Reacția lui Mihai Stoichiță la imaginile cu arbitrul turc bătut

Mihai Stoichiță a reacționat la imaginile cu arbitrul turc bătut de bașkanul Faruk Koca. La FANATIK SUPERLIGA, Directorul FRF, fost antrenor al lui Ankaragucu, s-a arătat uimit de momentele șocante care au avut loc la finalul meciului: “Astea sunt fapte animalice. Să dai într-un om căzut la pământ…Orice ți-ar fi făcut…E un meci de fotbal, e doar un joc”.

ADVERTISEMENT

Momente terifiante pentru arbitrul turc

Au fost momente terifiante pentru arbitrul turc din meciul lui Ankaragucu cu Rizespor, scor 1-1. Centralul numărul 1 în Turcia, care arbitrează și în Champions League, a fost bătut la finalul meciului. Halil Umut Meler a primit un pumn în față de la bașkanul Faruk Koca, iar apoi, căzut la pământ, a fost luat la picioare de alți doi oficiali ai formației pentru care evoluează și Olimpiu Moruțan.

“Koca a declarat în ianuarie că dacă echipa lui va mai fi dezavantajată vreodată va lua măsuri extreme și iată la ce s-a ajuns. În această dimineață, un fost antrenor de la Ankaragucu, Hikmet Karaman, a spus presei că și el a fost bătut de președintele clubului, pe vremea când era la echipă și a evitat să spună acest lucru, până astăzi.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia a anunțat că 5 oameni, printre care și președintele lui Ankaragucu, sunt judecați. Liga turcă a suspendat meciurile din prima ligă pe o perioadă nedeterminată. Federația a oprit meciurile din toate ligile. Președintele Recep Erdogan a condamnat atacul ‘Nu mai permitem ca violența să apară în sport’.”, spus Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

Președintele lui Ankaragucu, suspendat pe viață din fotbal

Koca a primit o suspendare de 3 ani și a fost expulzat din partidul politic în care se afla ca deputat. Orice suspendare mai mare de 2 ani în Turcia este considerată pe viață din punct de vedere fotbalistic. Potrivit legii, președintele Koca riscă o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și a fost deja arestat. Arbitru are doar acel hematom la pomete.

ADVERTISEMENT

Un prieten de-al lui Halil Umut Meler spune că acesta ar fi decis să se retragă din arbitraj. Președintele arbitrilor a declarat că o decizie a arbitrului va fi dezvăluită după ce Meler va fi externat din spital. 

Gazzetta dello Sport îl prezintă pe acest Koca ca fiind fondatorul partidului condus de liderul turc, Erdogan. În 2006, Koca l-a salvat de la moarte, printr-un act eroic, chiar pe Erdogan care leșinase într-o mașină blindată în care era blocat”, a prezentat Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Mihai Stoichiță la imaginile cu arbitrul bătut

ADVERTISEMENT