Sport

Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1, în etapa 1 din play-off SuperLiga. Mazilu îi mai aduce 3 puncte lui Gică Hagi. Video

Farul Constanța a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga și își consolidează prima poziție în clasament.
19.03.2023 | 18:18
Farul Constanta  Sepsi Sf Gheorghe 21 in etapa 1 din playoff SuperLiga Mazilu ii mai aduce 3 puncte lui Gica Hagi Video
Denis Alibec în duel cu Branislav Ninaj în meciul Farul - Sepsi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-03-2023
14:33

Farul - Sepsi 2-1 (Grameni 28, Mazilu 46 / Tudorie 59)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Farul trece de Sepsi, scor 2-1, într-un meci cu un ritm foarte bun și cu multe ocazii de poartă. Trupa lui Gică Hagi a trăit periculos în ultimele minute, dar pune 3 puncte importante în clasament.

sli

Min. 89 – Alibec ia o acțiune pe cont propriu, dar șutul său trece puțin pe lângă poartă.

Min. 59 – GOOOL Sepsi!!! Ștefănescu găsește o pasă minunată pe culoar și Tudorie îl învinge pe Aioani.

Min. 58 – Larie este aproape de 3-0, dar reluarea sa este scoasă de pe linia porții.

Min. 46 – GOOOL Farul!!! Băluță centrează perfect din dreapta și Mazilu pune latul pentru 2-0.

Min. 45+1 – Tudorie ratează o ocazie imensă, șutul său din 10 metri trecând puțin pe lângă poarta lui Aioani.

Min. 28 – GOOOL Farul!!! Niczuly respinge centrarea lui Băluță, dar mingea ajunge la Grameni care marchează un gol superb cu un șut plasat de la 16 metri.

Min. 25 – Mazilu preia cu stângul și șutează cu dreptul de la 16 metri, dar Niczuly are o paradă formidabilă.

Min. 18 – Aganovic îl vede ieșit din poartă pe Aioani și îl lobează, dar mingea lovește bara transversală.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Farul – Sepsi.

  • Farul: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Baravykas, G. Henrique, Doukoure, Casap, M. Santos, Cojocaru. Antrenor: Gheorghe Hagi.
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Aganovic, Rodriguez, Papa, Ștefănescu – Tudorie, Rondon. Rezerve: Began – Bălașa, Tamas, Ipas, N. Păun, Renta, A. Nistor, Kocsis, Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe are loc duminică, 19 martie, cu începere de la ora 16:30, în cadrul etapei 1 din play-off-ul Superligii. Marinarii sunt pe primul loc, cu 32 de puncte, după înjumătăţirea lor iar covăsnenii, cu doar 21 de puncte, au şanse minime de a urca mai sus de locul 6, pe care l-au prins in extremis, după rejucarea partidei cu FC U Craiova 1948.

Unde se joacă meciul Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută duminică, 19 martie, de la ora 16:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa 1 din play-off-ul SuperLigii. Dobrogenii nu concep alt rezultat decât victoria, pentru a-şi păstra fotoliul de lider, pe care îl au la rezultate directe cu CFR Cluj, altfel fiind egali la puncte.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Ovidiu, care va rămâne casa Farului până ce se va construi noua arenă din Constanţa, probabil în vreo trei ani, are o capacitate mică, de maxim 3000 de locuri, dar în general suporterii alb-albaştrilor îl umplu cam la fiecare meci. Au avut ceva probleme doar la ultimul joc de acasă, când nu au putut asigura 25o de bilete fanilor Rapidului şi aceştia au protestat stând în afară.

Cine transmite la TV partida Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 19 martie, de la ora 16:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa 1 din play-off-ul SuperLigii şi va fi transmisă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 19 martie, cei care vor dori să ia drumul stadionului de la Ovidiu, care nu se află la distanţă mare de Constanţa, vor beneficia de o vreme destul de frumoasă, cu un cer senin aproape pe tot parcursul zilei, singurul incoveenient fiind vântul care va bate destul de tare. Maxima zilei va fi de 13 grade şi cel puţin la fel va şi la startul partidei. Cel mai bun arbitru român, Istvan Kovacs, va oficia la acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe

Cei doi tehnicieni chiar nu se pot plânge de probleme deosebite de lot. Fiecare are un singur absent dar Cristiano Bergodi se teme de faptul că elevii săi ar putea acuza oboseala după meciul cu FC U Craiova 1948 disputat joi seară, timpul de recupoerare fiind foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu poate conta pe serviciile unui titular din centrul apărării, Mihai Popescu fiind suspendat pe o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi înlocuit de francezul Kevin Boli. La Sepsi doar mijlocaşul ofensiv Varga nu e refăcut iar Bergodi intenţionează să schimbe mult formula de start cu jucători care nu au intrat joi seară.

Cote la pariuri la jocul Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe

Oarecum surprinzătoare sunt cotele caselor de pariuri la acest meci, pe care ne aşteptam să îl vedem solist mare pe Farul, mai ales că echipa lui Cristiano Bergodi nici nu a avut timp de odihnă după rejucarea cu FC U Craiova de joi, care i-a asigurat prezenţa în play-off. 2,20 este cota pentru victoria Farului şi 3,20 pentru covăsneni. 1,35 are Farul şansă dublă 1X, 1,55 pentru Sepsi. Gol marcat Farul tot 1,35, gol Sepsi 1,60.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri jucate la Ovidiu după reorganizarea clubului constănţean, două în campionat şi unul în Cupă. În campionat avem două succese, 2-0 şi 1-0 pentru marinari al treilea meci fiind sezonul acesta în Cupa României şi a fost câştigat de oaspeţi cu 1-0.

ADVERTISEMENT