Sport

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Dinamo: „Trebuie să respecți acest club și tradiția sa!”

Gică Hagi a vorbit sincer la conferința de presă despre duelul Farul - Dinamo. Managerul tehnic al campioanei a avut cuvinte de laudă la adresa „câinilor”.
11.02.2024 | 16:55
Gica Hagi mesaj clar inainte de Farul  Dinamo Trebuie sa respecti acest club si traditia sa
Gică Hagi a prefațat duelul Farului cu Dinamo din etapa a 25-a a SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul caută să-și consolideze poziția pe unul dintre locurile de play-off și să își continue seria pozitivă cu o victorie împotriva lui Dinamo, luni, 12 februarie, ora 20:00, în etapa a 25-a din SuperLiga. Gică Hagi a prefațat duelul de la Ovidiu și nu se consideră favorit la câștigarea meciului.

Gică Hagi, sincer înainte de Farul – Dinamo: „Au anumite defecte și trebuie să le exploatăm”

Farul a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. În acest interval, „marinarii” au înregistrat 3 victorii și 3 rezultate de egalitate. Campioana României își poate prelungi seria pozitivă în meciul cu Dinamo, echipă aflată într-o adevărată criză.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a avut un discurs superb la adresa „câinilor” în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului. „Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Cum am mai spus, când joci cu Dinamo niciodată nu te poți considera favorit.

Din contră, trebuie să arăți respect față de acest club și tradiția sa. Respect total, asta și transmit echipei! Trebuie să muncim foarte mult în teren. Dinamo e o echipă destul de disciplinată tactic, destul de agresivă.

ADVERTISEMENT

Stă bine în teren. Bineînțeles, are și anumite defecte și trebuie să le exploatăm. Trebuie să jucăm ca în primele trei etape din 2024, atât defensiv, cât și ofensiv.

Concentrare maximă și determinare bună! Suntem sus în clasament și încercăm să rămânem acolo, pentru a intra în play-off”, a declarat Gică Hagi. În tur, Farul s-a impus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, nemulțumit la conferința de presă: „Și Dinamo plătește mai mult decât noi”

„Când joci cu cluburile mari ești motivat și încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm și să luăm cele trei puncte. Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători.

Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani… Și Dinamo plătește mai mult decât noi. Toți constănțenii țin cu Farul și oamenii au venit la stadion. Avem o medie de 60-70 la sută din gradul de ocupare.

ADVERTISEMENT

Nu avem mai multe locuri pentru că altfel veneau mai mulți. Cred că la gradul de ocupare suntem pe locul 2 din România. Așteptăm noul stadion ca să-l umplem!”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

Farul, absențe numeroase pentru meciul cu Dinamo

Gică Hagi nu-l va avea la dispoziție pentru meciul cu Dinamo pe Louis Munteanu. Atacantul împrumutat de la Fiorentina este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, echipa de pe litoral îi are indisponibili pe Tudor Băluță și Narek Grigoryan.

De cealaltă parte, Dan Sîrbu și Amine Benchaib au revenit în lot pentru pregătiri, dar nu sunt gata pentru a intra pe teren. Cu o victorie, Farul va acumula 40 de puncte și va urca pe locul 4, peste Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT