Sport

Farul – FC Botoșani 1-1, în etapa 15 din SuperLiga. Campioana pierde două puncte în fața “lanternei roșii”

Farul Constanța a remizat acasă cu FC Botoșani, ultima clasată. Moldovenii au venit la Constanța după șase înfrângeri la rând în toate competițiile.
05.11.2023 | 17:30
Farul  FC Botosani 11 in etapa 15 din SuperLiga Campioana pierde doua puncte in fata lanternei rosii
Farul - FC Botoșani LIVE STREAM ora 17:30 în etapa 15 din SuperLiga. Bucuria constănțeană după acel 8-0. Foto Farul Facebook
ADVERTISEMENT
05-11-2023
14:52

Farul - FC Botoșani 1-1 (Artean 60 / Dican 88)

Vezi aici video cele mai importante faze.

Min. 90+6: Final.

Min. 88: GOL FC Botoșani! Florescu îi trimite lui Dican, care aduce egalarea.

Min. 60: GOL Farul! Artean deschide scorul, după o lovitură cu capul.

Min. 26: Gol anulat! Artean înscrie, dar golul este anulat din cauza unui offside.

Min. 1: A început meciul.

Farul: Aioani – Popescu, Larie, Boli, Dussaut – Artean, Grameni, Borgnino – Mazilu, Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, Henrique, Popescu, Banu, Nascimento, Sali, Rivaldinho. Antrenor: Gică Hagi

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Mutombo, Pius, Dragu – Dican, Florescu, Petro – Mouaddib, Cărăușu, Ilicic. Rezerve: Ureche, Șeroni, Adams, Creț, David, Casap, Olinga, Sadiku. Antrenor: Andrei Patache.

Clasamentul SuperLigii

 

Meciul Farul – FC Botoșani are loc duminică, 5 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. Ambele echipe se aflp în perioade de criză, cea a moldovenilor fiind una foarte serioasă și cu perspective din ce în ce mai mari să se termine cu neplăcuta experiență a retrogradării. Nici Farul nu stă bine, cu șanse mici de a prinde play-off-ul. Și deja eliminată din Cupa României.

Unde se joacă meciul Farul – FC Botoșani

Întâlnirea Farul – FC Botoșani se dispută duminică, 5 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovdiu, din apropierea Constanței, în etapa a 15-a din SuperLiga.  Dacă până acum cele 4500 de locuri ale micuței arene dobrogene se umpleau la mecurile taro și în Europa acum organizatorii nu prea au motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

Jocul slab și rezultatele în același ton ale campionaei sezonului anterior vor face să avem un peisaj dezolant în tribune la acest meci, undeva în jur de maxim 1500 de spectatori în cel mai fericit caz. Fanii marinarilșor reproșează jucătorilor faptul că nu mai arată nici un fel de motivație, de dăruire în joc așa cum au văzut sezonul trecut.

Cine transmite la TV partida Farul – FC Botoșani

Partida Farul – FC Botoșani se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 17:30,pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovdiu   în etapa a 15-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Surprize, surprize la malul Mării Negre în privința vremii. În timp ce în toată țara este un weekend rece și ploios pe Litoral a plouat sâmbătă iar duminică, 5 noiembrie va fi soare cam pe tot parcursul zilei, șanse de ploaie vor fi de maxim 10 la sută iar temperatura maximă a zilei va ajunge la amiază la 22 de grade, putând scădea cu maxim un grad sau două la ora jocului. Arbitrul partidei este o femeie, Iuliana Demetrescu, și la fel avem pe Cristina Trandafir în cabina VAR.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FC Botoșani

Farul va utiliza în acest meci mai mulți jucători cu minute mai puține, atât ca urmare a unor probleme de sănătate dar și a faptului că Gică Hagi a fost nemulțumit de evoluția unor titulari din sistemul defensiv. Acolo vor avea loc mutări, Dussault, Gustavo Marins și Boli urmând a juca de la început.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa a plecat în cele din urmă de la Botoșani iar omul bun la toate, fost jucator al echipei, Andrei Patache va fi pe bancă. Moldovenii au și ei numeroși absenți cauzați de accidentări și suspendări, cazul pariorilor Pinson și Drole, pentru care clubul nu a decis încă dacă va trece la rezilierea contractelor.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Botoșani

Este cel mai disproporționat meci al etapei, chiar dacă ambele echiăe merg bine. Farul are cotă de 1,35 pentru a mai pune o piată de gâtul înnecatei vechipe moldovene iar oaspeții au nu mai puțin de 10,50 să obținpă la malul Mării prima victorie stagională. 2,80 este cota la șansă dublă X2 și 2,00 pentru ca Botoșani să reușească un gol.

ADVERTISEMENT

Sub noua denumire rebranduită de Farul, începând din 2021, după fuziunea cu Viitorul, sunt trei meciuri la Ovidiu între cele două echipe. De două orei a fost 2-0 pentru gazde dar seconul trecut Botoșani a trăit un seism de gradul opt. A fost un incredibil 8-0 pentru echipa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT