Sport

FC Hermannstadt – CFR Cluj 1-0, în etapa 15 din SuperLiga. Deziluzie „vișinie” la Sibiu. Măldărășanu urcă pe 4, Mandorlini ratează locul 1. Clasamentul la finalul turului

CFR Cluj a pierdut cu 0-1 meciul din deplasare cu Hermannstadt și a ratat șansa de a termina turul sezonului regular din SuperLiga pe primul loc al clasamentului.
06.11.2023 | 22:52
FC Hermannstadt  CFR Cluj 10 in etapa 15 din SuperLiga Deziluzie visinie la Sibiu Maldarasanu urca pe 4 Mandorlini rateaza locul 1 Clasamentul la finalul turului
Meciul de fotbal dintre AFC HERMANNSTADT SIBIU si FC CFR 1907 CLUJ, contând pentru Superliga Superbet, desfășurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, luni 06 noiembrie 2023. © FOTO: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
06-11-2023
18:59

FC Hermannstadt - CFR Cluj 1-0 (Neguț 61)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+6: Fluier final. Hermannstadt se impune absolut meritat și urcă până pe locul 4 în clasament la finalul turului sezonului regular. De partea cealaltă, clujenii lui Mandorlini au dezamăgit din nou, s-au ridicat rareori la înălțimea pretențiilor de titlu și au ratat șansa de a trece pe prima poziție.

Clasament SuperLiga

Min. 87: Șutul lui Juricic din careu trece peste poartă.

Min. 65: Neguț scapă singur cu Sava, șutează în acesta, balonul îi revine și îl trimite în plasă, dar golul e anulat pentru o poziție de offside în care se afla Paraschiv. În plus, sibianul comisese și un fault asupra lui Ajeti.

Min. 61: GOOOL Hermannstadt! Neguț deschide scorul cu un șut fenomenal din marginea careului, balonul ducându-se direct în vinclul porții lui Sava.

Min. 42: Krasniqi scapă singur în careu, dar preia greșit, se încurcă puțin și reia din 7-8 metri pe lângă poartă.

Min. 32: Corner pentru oaspeți, Ajeti reia cu capul din 14 metri, Căbuz e atent și reține.

Min. 19: Balaure execută direct pe poartă lovitura de colț, balonul lovește bara transversală, apoi este degajat de apărarea clujeană.

Min. 18: Contraatac rapid al gazdelor, Jipa șutează superb de la marginea careului, dar Sava rspinge greu în corner.

Min. 12: Șutul lui Otele din 7-8 metri este respins de Căbuz în corner.

Min. 1: A început partida.

06-11-2023
17:45

Echipele de start la Hermannstadt - CFR Cluj, ora 21:00

Hermannstadt: Căbuz – Medina, Găman, Bejan, Butean – Balaure, S. Mino, Alhassan, Jipa – Neguț, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu – I. Stoica, Antoche, Biceanu, P. Petrescu, Bărbuț, A. Oroian, Bucuroiu, R. Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu. 

CFR Cluj: Sava – Ajeti, Kresic, M. Ilie – Krasniqi, Tachtsidis, Muhar, Avonou, Camora – Otele, Bîrligea. Rezerve: Hindrich – Morgan, Mogoș, Cvek, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplyanka, L. Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini 

Meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj are loc luni, 6 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. Este o partidă foarte interesantă această ultimă apariție în fața propriilor fani a sibienilor pentru turul campionatului. Se află într-o perioadă excelentă, nu au mai pierdut vreun meci de două luni, iar în fața lor va sta una dintre candidatele la titlu, care dacă învinge sau face egal va trece pe primul loc, detronând pe FCSB.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj, în etapa 15 din SuperLiga

Confruntarea FC Hermannstadt – CFR Cluj se desfășoară luni, 6 noiembrie, de la ora 21:00, pe noul și modernul Stadion Municipal din Sibiu, în etapa a 15-a, ultima din turul SuperLigii. Evoluțiile foarte bune ale echipe locale, care se bate cu șanse îndreptățite pentru un loc de play-off, au făcut ca interesul sibienilor față de echipă să fie în creștere de la meci la meci.

ADVERTISEMENT

Se estimează că stadionul se va umple cel puțin pe trei sferturi la acest joc, pe de o parte pentru că suporterii sunt mulțumiți de ceea ce a arătat echipa pregătită de Marius Măldărășanu, iar de alta vine un adversar de mare calibru pe plan intern, una dintre cele mai autorizate candidate la câștigarea campionatului.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – CFR Cluj

Partida FC Hermannstadt – CFR Cluj  se joacă luni, 6 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în etapa a 15-a din SuperLiga și va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK. RO. în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sibiu, luni, 6 noiembrie, va fi o vreme plăcută. Va fi soare mai tot timpul zilei, cu mici excepții când se va ascunde în nori pentru scurte perioade. De ploaie nici vorbă. Maxima zilei va fi destul de OK, în jur de 16 grade la ora 16:00, dar va scădea cu cel puțin patru-cinci grade la ora meciului, care va fi condus de bucureșteanul Andrei Chivulete.

Ce absențe sunt în întâlnirea FC Hermannstadt – CFR Cluj

Marius Măldărășanu nu are probleme majore de lot înaintea meciului cu CFR Cluj. Singurul care e absent cel puțin până în primăvară este Dragoș Iancu, accidentat grav și operat deja după contactul cu căpitanul Petrolului, Țicu, acesta alegându-se cu o suspendare record de 16 etape, deși s-a văzut clar că nu a avut nici o intenție de a-l accidenta pe jucătorul Sibiului.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj există, de asemenea, tot doi absenți pe probleme de sănătate, fundașii Cristi Manea și Ziv Morgan, iar atacantul spaniol Jefte Betancour nu figura în lot după reacția nervoasă extrem de puternică avută în precedenta întâlnire, când a fost foarte nemulțumit că a fost schimbat la pauză.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – CFR Cluj

Este destul de echilibrat meciul de la Sibiu din perspectiva caselor de pariuri, care acordă prima șansă oaspeților la cota de 2,35. Dacă sibienii vor reuși să iasă învingători cota va fi de 3,20. Șansă dublă „1X” are cotă 1,60 și șansă dublă „X2” cotă 1,35. Gol marcat CFR are cotă de 1,40, iar o reușită a gazdelor urcă până la 1,60.

ADVERTISEMENT

Din 2018 încoace au avut loc patru partide cu FC Hermannstadt în calitate de echipă gazdă. În trei dintre aceste jocuri, care nu s-au disputat la Sibiu, știut fiind că mulți ani FC Hermannstadt a fost în pribegie, până s-au terminat după mai bine de patru ani lucrările la noul stadion, au învins clujenii iar sibienii au smuls un singur rezultat de egalitate, în 2019, scor 1-1.

ADVERTISEMENT