Sport

Farul – Petrolul 3-1, în etapa 19 din SuperLiga. Hagi urcă pe loc de play-off

Farul s-a impus în fața Petrolului în etapa 19 din SuperLiga. Constănțenii au marcat prin execuțiile lui Budescu, Munteanu și Larie, iar ploieștenii au redus diferența prin Papp.
10.12.2023 | 19:02
Farul  Petrolul 31 in etapa 19 din SuperLiga Hagi urca pe loc de playoff
Farul - Petrolul 3-1, în etapa 19 din SuperLiga. Constănțenii urcă pe loc de play-off
ADVERTISEMENT
10-12-2023
13:48

Farul - Petrolul 3-1 (Budescu 30, Munteanu 52, Larie 78 / Papp 81)

VIDEO cele mai importante faze ale partidei!

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90: Final de meci!

Min. 81: GOOOL Petrolul!!! Paul Papp reduce din diferență pentru ploieșteni.

Min. 78: GOOOL Farul!!! Larie marchează al treilea gol al constănțenilor după o lovitură de cap perfectă.

Min. 52: GOOOL Farul!!! Louis Munteanu înscrie din pasa lui Rivaldinho după o fază ofensivă bine făcută de constănțeni.

Min. 30: GOOOL Farul!!! Constănțenii au primit penalty, iar Budescu înscrie și deschide scorul împotriva fostei sale echipe.

Min. 1: Start de meci!


Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Munteanu, Rivaldinho, Budescu. Rezerve: Buzbuchi, Dănuleasa, Queiros, Banu, Grigoryan, Cojocaru, Popescu, Mazilu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu – Doua, Seto, Jefferson – Musi, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Garutti, Dumitriu, Radu, Vraciu, Mitrov, Rădulescu, Răducanu, Roman. Antrenor: Florin Pîrvu

Meciul Farul – Petrolul are loc duminică, 10 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Ambele echipe vor calificarea în play-off. Petrolul vine după o șocantă elininare din Cupa României, unde cu o victorie acasă în fața unui Sepsi fără nici o șansă ar fi urcat în sferturi, dar a făcut doar 2-2 și FC Hermannstadt a lovit în minutele de prelungiri la Târgoviște, luând locuil prahovenilor.

Unde se joacă meciul Farul – Petrolul

Confruntarea Farul – Petrolul se desfășoară duminică, 10 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în apropiere de Constanța, în etapa a 19-a din SuperLiga. S-a diminuat mult entuziasmul fanilor constănțeni după ce sezonul trecut tribunele micuțului stadion erau pline până la refuz.

ADVERTISEMENT

Cum nici vremea nu este prietenoasă cu fotbalul este de așteptat ca la acest meci să fie pe stadion maxim 2000 de spectatori, probabil până în o sută de oameni vor veni și de la Ploiești dar cert este că acea stare de euforie care purta trupa lui Gică Hagi spre victorie și la finalul drumului spre titlu nu mai există.

Cine transmite la TV partida Farul – Petrolul

Partida Farul – Petrolul   se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 17.00 pe stadionul academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în apropiere de Constanța, în etapa a 19-a din SuperLiga  și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 10 decembrie, la Ovidiu vremea se mai îmbunătățește puțin, în sensul în care dobrogenii vor mai vedea, pentru scurt timp și cum arată soarele, pierdut printre nori și ploaie zilele trecute. Însă, per ansamblu nu va fi decât sporadec senin, timpul rămânând unul noros. Maxima zilei va ajunge la 4 grade. Iar la ora partidei va mai scădea cu cel mult un grad. Arbitrul partidei este Andrei Chivulete din București.

Ce absențe sunt în întâlnirea Farul – Petrolul

Gică Hagi tocmai a anunțat faptul că a decis să mai rămână doar cu 10 la sută acționar la clubul constănțean. El simte că echipa pe care o conduce acum are puține șanse de a prinde play-off-ul și în plus are și destui oameni cu probleme medicale în lot, cum ar fi fundașul Sârbu, Queiros, Borgnino, Benchaib, Tudor Băluță și mai nou Adrian Mazilu.

ADVERTISEMENT

Petrolul vine după un moment foarte neplăcut, eliminarea aproape de necrezut din Cupa României, acel egal acasă-, 2-2, cu Sepsi, în condițiile în care covăsnenii erau fără nici o șansă de a merge mai departe. Antrenorul Florin Pârvu spune că acest lucru a fost posibil și ca urmare a nervozității jucătorilor legată de problemele financiare nerezolvate. La Ovidiu, în afara acidentatului pe termen mai lung Sergiu Hanca nu are alte probleme de lot serioase.

Cote la pariuri la jocul Farul – Petrolul

Deși Farul a reușit abia etapa trecută primul succes după șapte meciuri, 3-2 la Iași, cu Politehnica, pentru casele de pariuri este suficient pentru a vedea destul de clar favorită echipa lui Gică Hagi la cota de 1,90. Un succes al Petrolului are cotă importantă, 4,20. Șansă dublă 1X e aproape simbolică, 1,22 dar șansă dublă X2 ajunge la 1,90. Un gol al gazdelor e 1,22 iar unul al prahovenilor 1,60.

ADVERTISEMENT

Nu avem deloc multe meciuri între cele două echipe sub actuala conjunctură de la Farul, care de doi ani încoace este un club format din vechia structură aflată în a doua divizie la acel moment și fosta Viitorul Constanța, echipa lui Hagi, care evolua la nivel de SuperLigă. Rezultă doar o partidă la Ovidiu, încheiată cu victoria gazdelor cu 2-0 sezonul trecut și două la Ploiești, unde avem câte o victorie de parte.

ADVERTISEMENT