Sport

Fața neștiută a celebrului Pescobar. “Dă bani și mâncare la toată lumea”

Dumitru Dragomir a vorbit despre fața neștiută a celebrului Pescobar. Fostul președinte LPF a oferit mai multe detalii despre patronul de la Taverna Racilor.
01.10.2023 | 07:30
Fata nestiuta a celebrului Pescobar Da bani si mancare la toata lumea
Dumitru Dragomir a vorbit despre fața neștiută a celebrului Pescobar. Fostul președinte LPF a oferit mai multe detalii despre patronul de la Taverna Racilor.
ADVERTISEMENT

Pescobar trece printr-o perioadă dificilă. Șeful ANPC, Horia Constantinescu i-a închis patronului de la Taverna Racilor două locații, cea de-a treia fiind redeschisă. În urma acestui lucru s-a creat un scandal de mari proporții. În jurul subiectului a discutat și Dumitru Dragomir, care a vorbit despre fața neștiută a celebrului Pescobar.

Fața neștiută a celebrului Pescobar

Dumitru Dragomir a vorbit, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, despre fața neștiută a celebrului Pescobar. Fostul președinte al LPF a vorbit despre cifra de afaceri a patronului de la Taverna Racilor, despre salariile pe care le oferă și despre binele pe care îl face. Mitică Dragomir a mărturisit și faptul că Pescobar este foarte bun în ceea ce face și îl aseamănă cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Să îți spun eu de mine și ce locații am avut. Am avut Barul Regal, făcut de Carol, cu tunel până în palat. Am mai avut și altele. Am încercat toate mâncărurile lumii, la mine nu a mers. Mor de necaz, cinstit îți spun, nu a mers. Omul sfințește locul. Luam carne maturată și tot felul de d-astea și nu venea nimeni.

Eu aveam așa prieteni că nici nu le mai luam bani și asta se întoarce invers. Și nu era bine. Deci omul sfințește locul. Eu nu am putut și nu am fost în stare. Și am avut locații criminale, nemaipomenite. Anul trecut a avut cifră de afaceri de 7-8 milioane de euro. Ăsta din București, Sushi and More, o să fie cel mai de lux. Aduce un concept nou și îi dă bucătarului 7000 de euro salariu. 

ADVERTISEMENT

Sunt masochiști ăștia de vin de nu știu câte ori să mănânce la el? El a pus o singură întrebare. ‘Spuneți un singur om care s-a îmbolnăvit în restaurantele mele?’ Cu asta închide gura la toată lumea. E un fel de Gigi Becali, ca om. Gigi Becali în miniatură. Adică este darnic, dă bani la toată lumea, dă mâncare la peste 50 de săraci. Ca și pe Becali, o parte îl înjură, dar marea parte îl felicită. Horia Constantinescu și-a făcut bine lecțiile și i-a pus talpă când trebuia.”, a spus Mitică Dragomir despre Pescobar.

Dragomir dezvăluie rețeta succesului lui Pescobar

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit rețeta succesului lui Pescobar. Fostul președinte al LPF a explicat care este motivul pentru care patronului de la Taverna Racilor îi merge foarte bine afacerea. Nea Mitică l-a asemănat pe Pescobar și cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Pescobar e ca Gigi, bun pe marketing. Ca orice om, mai face și greșeli. Este imposibil ca atunci când îți vine controlul în flux, să nu găsească un cartof pe jos sau ceva de genul. În mod normal, restaurantele se controlează înainte de program și după program. 

Eu i-am spus să nu îi mai menționeze numele lui Horia Constantinescu. Să își pună totul la punct și când e gata, atunci să îl invite pe el. Dacă nu vrea să vină, să cheme presa să le arate tot și să cheme specialiști ANPC, care să îl învețe ce trebuie să facă, să nu greșească. El are mulți dușmani, pentru că sunt multe care nu merg.

ADVERTISEMENT

El e foarte bun pe ce face cu pește și fructe de mare. A fost în toată lumea și a văzut cum se pregătește mâncarea. Tot ce face este unic și foarte bun, e diabolic de bun. El a făcut pentru majoritatea oamenilor. Îți dă un platou imens, cu doar 500 de lei și îți dă și o sticlă de vin, care la alte restaurante, doar aia e 400.

El a plătit taxe la stat de 2 milioane anul acesta, fără salariile celor 250 de oameni. Toate restaurantele din parc nu au plătit cât a plătit el la stat. El e de mult timp milionar. Are și părinți calumea. Mama lui e șef contabil sau doctor în economie, iar tatăl e aviator.”, a mai spus fostul șef LPF.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir vorbește despre Pescobar

ADVERTISEMENT