Sport

Fază ciudată rezolvată cu VAR la CFR Cluj – Farul! Arbitrul a anulat golul, dar a acordat penalty. Video

Fază ciudată în începutul meciului dintre CFR Cluj și Farul Constanța. Radu Petrescu a validat un gol, l-a anulat cu ajutorul arbitrajului video și apoi a acordat penalty.
28.08.2022 | 19:15
Faza ciudata rezolvata cu VAR la CFR Cluj  Farul Arbitrul a anulat golul dar a acordat penalty Video
Arbitrul Radu Petrescu verifică faza cu sistemul VAR. Sursa: captură TV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Farul este cel mai interesant meci al rundei a 7-a din SuperLiga. Echipa lui Gheorghe Hagi a început etapa pe post de lider, în timp ce ardelenii vin după calificarea în grupele Conference League.

Fază ciudată rezolvată cu VAR la CFR Cluj – Farul!

Începutul meciului i-a dat bătăi de cap, în primul rând, arbitrului. Cephas Malele a deschis scorul în minutul 6 după o fază confuză în careul Farului, însă faza a fost analizată cu arbitrajul video.

ADVERTISEMENT

Pe reluări se vede cum atacantul a fost surprins în offside, iar golul a fost anulat. Însă, în timp ce verifica faza cu sistemul VAR, arbitrul a observat un henț care a avut loc înainte ca atacantul celor de la CFR Cluj să intre în posesia mingii.

Malele a transformat lovitura de pedeapsă!

Mihai Popescu a atins mingea în careu cu mâna și arbitrul a arătat punctul cu var. Același Cephas Malele a transformat lovitura de pedeapsă, după mai bine de patru minute de deliberări.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sistemul VAR este folosit la toate meciurile din SuperLiga, controversele asupra arbitrajului rămân. Este inexplicabil cum arbitrii nu au văzut un henț în careu în meciul dintre Voluntari și U Cluj.

VEZI VIDEO

Dan Petrescu, tir împotriva arbitrilor: “Am meritat suspendarea, sper să fie suspendați și arbitrii”

De această dată, Dan Petrescu a beneficiat de arbitrajul video. După meciul împotriva Chindiei Târgovişte, antrenorul a izbucnit și spunea că VAR-ul este împotriva lui:

ADVERTISEMENT

”Am meritat suspendarea, sper să fie suspendați și arbitrii. Eu merit, recunosc, dar arbitrul, la Craiova a făcut două greșeli mari împotriva lui CFR. De-asta nu avem 12 puncte! Un băiat care a dat cu cotul nu a primit roșu, Debeljuh a primit.

Am avut un penalty clar, arbitrul a arbitrat în continuare. în Italia, arbitrii sunt suspendați. Eu am greșit, recunosc, sunt suspendat, să fie suspendați și arbitrii.

ADVERTISEMENT

Ei parcă le fac pe toate pe invers. Nu înțeleg cum le văd. Dacă greșești, trebuie să fii suspendat, să plătești”, a spus Dan Petrescu.

 

ADVERTISEMENT