Sport

Două faze la limită în CFR Cluj – Farul 1-0. Oaspeții au cerut un penalty și validarea unui gol, Radu Petrescu i-a refuzat! Video

Arbitrajul continuă să ridice semne de întrebare în Casa Pariurilor Liga 1. Ultima fază dubioasă s-a petrecut în CFR Cluj - Farul 1-0, când „marinarii” puteau primi o lovitură de pedeapsă.
01.05.2022 | 21:58
Doua faze la limita in CFR Cluj  Farul 10 Oaspetii au cerut un penalty si validarea unui gol Radu Petrescu ia refuzat Video
Radu Petrescu și brigada sa au avut două faze grele în prima repriză din CFR Cluj - Farul. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Radu Petrescu (39 de ani), unul dintre cei mai controversați arbitri în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, a fost delegat să arbitreze meciul CFR Cluj – Farul Constanța 1-0, din etapa a șaptea a play-off-ului.

Posibil penalty în CFR Cluj – Farul Constanța. Karlo Letica l-a faultat pe Robert Moldoveanu

„Centralul” bucureștean a avut de furcă încă din startul partidei din Gruia, totul din cauza unei duble erori comise de Karlo Letica (25 de ani).

ADVERTISEMENT

În minutul 7, croatul din poarta campioanei României, care l-a lăsat pe bancă pe Otto Hindrich și în afara lotului pe Cristi Bălgrădean, era să-și îngroape echipa.

Mai întâi, acesta a trimis direct în piciorul lui Robert Moldoveanu (23 de ani), atunci când a vrut să degajeze.

ADVERTISEMENT

Interceptată, mingea a rămas la atacantul Farului Constanța, undeva în apropierea suprafeței de poartă. În disperare de cauză, pentru că era mult ieșit dintre buturi, Letica i-a făcut un bodicec lui Moldoveanu, iar Radu Petrescu a fluierat fault.

Pentru infracțiunea comisă, goalkeeperul lui CFR Cluj s-a ales cu cartonaș galben, iar oaspeții cu lovitură liberă directă. Reluările TV arată că faza s-ar fi petrecut pe linia careului de 16 metri, iar sancțiunea tehnică putea fi penalty în favoarea Farului.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gică Hagi a cerut gol la șutul lui Grameni

În minutul 28 s-a petrecut o nouă fază controversată, la care echipa lui Gică Hagi a cerut validarea unui gol.

Alexi Pitu l-a driblat spectaculos pe Graovac, a intrat cu mingea în careu și i-a pasat excelent lui „Dina” Grameni. Mijlocașul în vârstă de 19 ani al Farului a trimis mingea spre poarta goală a CFR-ului, dar Letica s-a întins și a scos in extremis.

ADVERTISEMENT

Deși „marinarii” au cerut gol, reulările TV nu au putut demonstra că mingea a depășit linia porții cu întreaga circumferință. Astfel, cele două faze la limită arată cât de mare nevoie este în Liga 1 de VAR și de Goal-line technology. – vezi VIDEO cu fazele controversate

ADVERTISEMENT