Sport

FC Argeș – FC Voluntari 0-2, în etapa 2 din play-out SuperLiga. Continuă coșmarul piteștenilor. Cum arată clasamentul

FC Argeș - FC Voluntari 0-2 în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii, iar gazdele au ajuns la 16 meciuri fără victorie și rămân pe penultima poziție, care duce direct în Liga2.
02.04.2023 | 15:28
FC Arges  FC Voluntari 02 in etapa 2 din playout SuperLiga Continua cosmarul pitestenilor Cum arata clasamentul
FC Argeș - FC Voluntari LIVE stream ora 13:30 în etapa 2 din play-out SuperLiga. Piteștenii nu au mai învins de 15 partide!. Bogdan Argeş Vintilă crede în salvare. Foto: FC Argeş Facebook
ADVERTISEMENT
02-04-2023
12:31

Cum arată clasamentul după FC Argeș - FC Voluntari 0-2

FC Argeș continuă să rămână în criză și a cedat net, 0-2, în partida cu FC Voluntari. Mai mult, oaspeții puteau duce scorul la proporții de forfait, însă Vadim Rață a irosit o lovitură de pedeapsă.

clasament

02-04-2023
09:57

FC Argeș - FC Voluntari 0-2 (Sigurjonsson 9, Nemec 18)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+5: Final de meci.

Min.75: La lovitura de colț, oaspeții au o nouă șansă de a înscrie, însă Micle își salvează din nou echipa.

Min.74: Vadim Rață execută lovitura de pedeapsă, dar apără portarul piteștenilor.

Min.72: Dumiter scapă singur, este agățat de Micle, dar arbitrul lasă jocul să continue. La semnalizarea VAR a revăzut faza și a acordat penalty.

Min.49: Damașcan trimite în plasa laterală din șase metri.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+1: Damașcan șutează din interiorul careului, mingea șterge și transversala, dar rămâne 2-0 pentru oaspeți.

Min.37: Marcelo Lopes scapă pe contraatac, șutează tare, la colțul lung, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min.32: Calcan șutează de la distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min.18: GOOOL FC Voluntari. Adam Nemec fructifică din șase metri, cu poarta goală, din centrarea lui Vadim Rață.

Min.8: GOOOL FC Voluntari. Runar Sigurjonsson deschide scorul cu un șut din marginea careului mic, din pasa lui Aliji.

Min.4: Garita reia o centrare cu capul din șase metri, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Popa.

Min. 1: A început partida.

FC Argeș: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis – Njike, A. Biai, Calcan – Koubemba, Garita. Jobello. Rezerve: Micu, Meza Colli, B. Da Silva, G. Crețu, B. Hanne, Tîrcoveanu, D. Bertrand, G. Oprescu, I. Șerban. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, P. Matricardi, I. Armaș, – Rață, Sigurjonsson, Meleke, Aliji – M. Lopes, Nemec, Damașcan. Rezerve: J. Fernandez, C. Costin, C. Paz, I. Andres, C. Merloi, H. Tavares, M. Răduț, D. Florea, A. Dumiter. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul FC Argeș – FC Voluntari are loc duminică, 2 aprilie, cu începere de la ora 13:30, în cadrul etapei 2 din play-out-ul SuperLigii. Pentru gazde este o partidă a disperării, întrucât sunt de acum 15 partide (un tur de campionat de sezon regulat!) de când nu au mai cunoscut gustul unei victorii și pericolul retrogradării este tot mai mare.

Unde se joacă meciul FC Argeș – FC Voluntari

Întâlnirea FC Argeș – FC Voluntari se dispută duminică, 2 aprilie, de la ora 13:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Situația piteștenilor este de-a dreptul dramatică, paradoxul fiind că tocmai acum, când pericolul retrogradării este iminent autoritățile locale au dat undă verde pentru ridicarea unui nou stadion modern, cu toate dotările impuse de regulile UEFA.

ADVERTISEMENT

Primarul Constantin Geantă, despre care se spune că este cel care taie și spânzură la club, a avertizat jucătorii că drepturile bănești le vor fi plătite numai în funcție de performanțele sportive ale acestora. Se va merge pe mâna lui Dragoș Radu, unul dintre foștii secunzi ai lui Marius Croitoru, până la final de sezon, după care se va trage linia și în funcție de ce se va întâmpla, salvare sau retrogradare, se va căuta noua soluție pentru banca tehnică.

Cine transmite la TV partida FC Argeș – FC Voluntari

Partida FC Argeș – FC Voluntari se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 13:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă în direct pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Mare noroc pentru fanii piteșteni, cei din Voluntari sunt foarte puțini la jocurile de acasă și inexistenți în deplasare, pentru că după ploile de vineri și sâmbătă duminică, 2 aprilie, se anunță a fi singura zi cu cer senin și soare, pentru că de luni va începe o săptămână bogată în precipitații. Vor fi în jur de 17 grade la prânz, adică la ora meciului.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeș – FC Voluntari

Noul antrenor al piteştenilor, Bogdan Vintilă, care mai poartă chiar numele judeţului şi al clubului unde activează, are la dispoziţie tot lotul pentru acest meci pe care dacă nu îl va câştiga situaţia va deveni una cu adevărat critică. Cel mai important lucru este ca jucătorii să aibă psihicul necesar pentru că sunt la pământ mental după 15 partide fără victorie.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu nu are nici el motive să stea prea liniştit. Ilfovenii au 18 puncte, patru peste FC Argeş şi sunt prima echipă deasupra liniei de baraj. Nici Voluntari nu are probleme de lot şi se poate baza pe toţi jucătorii experimentaţi pe care îi are în toate compartimentele: Matricardi şi Armaş în apărare, Meleke, Sigurjonsson şi Raţă la mijloc, Damaşcan şi Nemec în atac.

Cote la pariuri la jocul FC Argeș – FC Voluntari

Situația din clasament a vulturilor violeți a determinat casele de pariuri să acorde prima șansă la victorie echipei din Voluntari, care a primit cota de 2,50 pentru cele trei puncte. În cazul în care piteștenii ar redescoperi gustul victoriei după 15 încercări cota pentru ai ar fi de 3,20. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X cotă 1,55. Gol marcat de oaspeți valoreză 1,40, gol înscris de gazde 1,50.

ADVERTISEMENT

Din 2020, anul revenirii lui FC Argeș după 12 de absență, în prima divizie, s-au jucat laPitești șase partide. Bilanțul este de două succese locale, obținute în primele două jocuri după promovare, trei remize albe și un eșec, 0-1 în 23 mai 2022 când moldoveanul Vadim Rață a punctat în primul minut și tabela nu s-a mai modificat.

ADVERTISEMENT