Sport

FC Argeș – Petrolul 0-1, în etapa 30 din SuperLiga. Petrolul, prima victorie la Pitești din 2011 încoace. Cum arată clasamentul

FC Argeș - Petrolul 0-1, în etapa 30, ultima a sezonului regulat din SuperLiga. Este primul succes al ploieștenilor la Pitești din 2011 încoace.
11.03.2023 | 19:19
FC Arges  Petrolul 01 in etapa 30 din SuperLiga Petrolul prima victorie la Pitesti din 2011 incoace Cum arata clasamentul
FC Argeș - Petrolul LIVE stream ora 15:30 în etapa 30 din SuperLiga, sezon regulat. Nevoie mare de puncte de ambele părți. Garita este marele pericol pentru poarta prahovenilor. Foto: FC Argeş Facebook
ADVERTISEMENT
11-03-2023
17:27

Cum arată clasamentul după FC Argeș - Petrolul 0-1

Golul lui Grozav a făcut diferența în partida dintre FC Argeș și Petrolul. Gazdele sunt la al 14-lea joc fără victorie și ocupă poziția a 15-a, penultima. De partea cealaltă, Petrolul a obținut al doilea succes din 2023 și este pe poziția a 8-a a ierarhiei.

11-03-2023
15:05

FC Argeș - Petrolul 0-1 (Grozav 40)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+4: Final de meci.

Min.90: Vom avea patru minute suplimentare.

Min.73: Jair șutează din interiorul careului, mingea trece pe lângă poartă.

Min.56: Irobiso pătrunde în careu, dar este incomodat de Marius Constantin, și trimite slab la poarta lui Straton.

Min.51: Jakolis execută foarte bine o lovitură liberă, Petrolul este salvată de bară.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+1: Final de primă repriză.

Min.43: Jair șutează de la 20 de metri, scoate excelent Straton.

Min.42: Njike șutează de la marginea suprafeței de pedeapsă, dar Vâlceanu prinde.

Min.40: GOOOL Petrolul. Grozav finalizează din pasa lui Irobiso pe o fază rapidă de contraatac.

Min.34: Irobiso șutează puternic, de la mare distanță, mingea trece pe lângă poarta lui Straton.

Min.18: Turda este la un pas de autogol, dar Straton scoate balonul în corner.

Min.17: Koubemba șutează puternic de la marginea careului, scoate Vâlceanu. 

Min.13: Grozav scapă în banda stângă, îl driblează pe Tofan și șutează puternic, însă mingea trece peste poartă.

Min.1: Start meci.

Echipele de start

FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Crețu, Koubemba, Jakolis – Garita. Rezerve: Micle, Boubacar, Jobello, Bertrand, Pîrvu, Moisie, Calcan, Târcoveanu, Mimito. Antrenor: Dragoș Radu 

Petrolul: Vâlceanu- Papp, Mathaus, Meijers – Doua, Dumitriu, Seto, Jair, Țicu – Irobiso, Grozav. Rezerve: Leitner, Budescu, R. Moldoveanu, Tucaliuc, Purtici, Bucur, Rădulescu, M. Bratu, Borța, R. Grigore. Antrenor: Florin Pârvu

Meciul FC Argeș – Petrolul are loc sâmbătă, 11 martie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 30 (ultima) a sezonului regulat din SuperLiga, Prahovenii au trăit în ultimele etape din zestrea acumulată în turul campionatului dar acum trebuie să fie atenți, deși sunt pe locul 10, cu 33 de puncte. Gazdele, FC Argeș, fără victorie de 13 partide și fără antrenorul Marius Croitoru, care a demisionat, sunt pe penultimul loc, retrogradabil, cu 27 de puncte.

Unde se joacă meciul FC Argeș – Petrolul

Întâlnirea FC Argeș – Petrolul se dispută sâmbătă, 11 martie, de la ora 17:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Parcul Trivale din Pitești, în etapa 30, ultima din sezonul regulat din SuperLiga. La FC Argeș a fost o săptămână tumultoasă. A demisionat antrenorul Marius Croitoru și momentan este un colectiv de trei antrenori interimari, cu Constantin Schumacher având mai multă responsabilitate iar în funcție de conducere a revenit Răzvan Tunaru, un om care este legat de muiți ani de gruparea piteșteană și care promite schimbări profunde în club și la echipă, în sens pozitiv.

ADVERTISEMENT

El a cerut suporterilor să lase la o parte orice supărate pe echipă sau club și să vină în număr mare la meciuri, pentru că este mare nevoie de aportul lor în plan psihologic. Nici la Petrolul nu e deloc liniște, portarul Octavian Vâlceanu aprinzând fitilul nemulțumirilor legate de restanțele financiare, dar se speră ca în curând să se semneze contractul cu un grup de investitori și clubul să fie salvat.

Cine transmite la TV partida FC Argeș – Petrolul

Partida FC Argeș -Petrolul se joacă sâmbătă, 11 martie, de la ora 17:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în etapa 30 din SuperLiga, ultima din sezonul regulat și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Pitești va fi o sâmbătă nu tocmai plăcută, pentru că dacă temperatura de 17 grade nu aduce nici un fel de obiecții, în schimb posibilitatea ca să plouă în reprize în mai multe rânduri este ridicată și este destul de probabil ca acest lucru să se petreacă inclusiv pe perioada disputării meciului. Bucureşteanul Radu Petrescu va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeș – Petrolul

FC Argeş se află la primul meci fără Marius Croitoru pe bancă. În locul antrenorului care a demisionat şi la presiunea conducerii se află un unul dintre secunzii săi,  Dragoş Radu pentru că şi Constantin Schumacher a renunţat.. Iar formula de start pentru meciul cu Petrolul este identică ultimei echipe alcătuite de Marius Croitoru, fără absenţe importante.

ADVERTISEMENT

La Petrolul se aşteaptă în aceste zile o veste despre viitorul clubului, care ar putea fi pozitivă, pentru că oficialii clubului spun că vor obţine licenţa pentru sezonul următor. La capitolul probleme de lot rămâne absenţa fundaşului central Marian Huja, dar recent a semnat cu lupii galbeni şi fostul dinamovist, cu un stagiu pasager la FC U Craiova 1948, Ricardo Grigore.

Cote la pariuri la jocul FC Argeș – Petrolul

Pentru casele de pariuri acesta este un meci destul de echilibrat. Piteștenii sunt considerați favoriți, chiar dacă nu au mai bătut pe nimeni de 13 meciuri, cotă 2,40 iar prahovenii au primit cota de 3,30 dacă vor reuși ei să se impună. Șansă dublă 1X are cotă 1,40, șansă dublă X2 cotă 1,65. Un gol înscris de gazde ajunge la cota de 1,40, unul al oaspeților urcă până la 1,55.

ADVERTISEMENT

Tradiția meciurilor directe duce în favoarea vulturilor violeți. Din 1998 încoace avem la Pitești un număr de 10 partide iar bilanțul e favorabil gazdelor, cu cinci victorii, patru egaluri și un singur eșec, în 2011, 1-2, în Liga 2. Ultimele meciuri în SuperLiga s-au jucat în 2010. În nici o partidă în Trivale nu s-au marcat mai mult de trei goluri și aceasta în puține rânduri.

ADVERTISEMENT